iPad Air 2024Fresh Air iPad Air Blej Tani iPad Pro Më hollë s'bën. iPad Pro Blej Tani Macbook Air M3Mbështetu tek më i miri. Macbook Air M3 Blej Tani macbook pro 14Më mirë nuk ka. MacBook Pro Blej Tani Modeli 14" & 16" iMaciMac 24" M3 Blej Tani iPhone 15 Pro Edhe iPhone. Edhe Titanium iPhone 15 Pro Së shpejti iphone 15 Së shpejti mac mini Më muskuloz.
Më nxitues.
Mac Mini Blej Tani
mac studioStudio në plotëkuptim. Miniaturë në shikim. Mac Studio Blej Tani next oneDistributor ekskluziv për Kosovë dhe Shqipëri.
Blej
glyphPËRFAQËSUES I AUTORIZUARI
sonnetPËRFAQËSUES I AUTORIZUAR I

Online Shitje

Shitorja online “KejeS” bën shitjen e produkteve kompjuterike, ekskluzivisht të prodhuesit Apple. Çmimet tona nuk mund t’i gjeni askund.

100% kënaqësi e garantuar

Prodhimet më atraktive të prodhuesit Apple, me çmimet më të volitshme në Europë.

Disa nga klientët tanë: