apple_tv_4k_remote__cas40xqpaquq_large_2x
apple_tv_4k_logo__clpyglt6iqoi_large_2x

Apple ri-definon televizionin.

Modeli më i ri i Apple TV 4K sjell televizionin e së ardhmes, dhe i bashkangjitet pajisjeve dhe shërbimeve tua të preferuara nga Apple. Në këtë mënyrë, transformon plotësisht përvojën e dhomës së ndenjes.

Emisionet, serialet, filmat, dhe sportet më të mira.

A12 Bionic rrit përformancën e Apple TV.

a12_chip__fvafs8k0q5u2_large_2x

Siri Telekomanda e re, për kontrollë të saktë.

siri_remote__f0tki65gjjma_large_2x

Përformancën që e kërkoni. E gjeni në këtë TV.

Blej Apple TV 4K.

A12 Bionic chip with 64-bit architecture
802.11ax Wi‑Fi 6 with MIMO; simultaneous dual band (2.4GHz and 5GHz)
HDMI 2.1
Gigabit Ethernet
Stainless steel frame with feet
Bluetooth 5.0 wireless technology

239€

apple-tv-4k-hero-select-202104