Ora që dallohet nga të tjerat.

Paraqesim erkanin më të madh deri tani.

Ekrani më i madh përmirëson të gjithë përvojën, duke e bërë Apple Watch më të lehtë për t’u përdorur dhe lexuar. Seria 8 përfaqëson të arriturën tonë më të zgjuar deri më tani.

Prek. Shyp. Rrëshqit.

E lehtë për sy. E lehtë për gishtërinj.

Në të gjithë sistemin, butonat janë ridizajnuar për të përfituar nga ekrani më i madh. Kështu që përdorimi i aplikacioneve si Llogaritësi, Kronometri dhe Kohëmatësi është më i lehtë se kurrë.

Së pari një Apple Watch – një tastierë e re QWERTY ju lejon të prekni ose rrëshqitni nga shkronja në shkronjë me QuickPath. Ajo përdor machine learning për të parashikuar fjalën që po shkruani.

Përdorni Scribble për të shkruar letra në ekranin tuaj dhe për të shkruar një tekst ose email. Ekrani më i madh e bën më të shpejtë dhe më të lehtë për të gjitha llojet e gishtave.

Always-On Retina display. Një pamje më e ndritshme për ju.

Nuk keni nevojë të ngrini kyçin e dorës ose të prekni ekranin për të parë kohën ose informacione dhe komplikime të tjera në faqen e orës, sepse ekrani është gjithmonë i ndezur. Dhe tani, është 70% më e ndritshme në ambiente të mbyllura kur kyçi i dorës është i ulur.

Dream machine.
Aplikacioni Sleep nuk monitoron vetëm gjumin tuaj. Gjithashtu ju ndihmon të krijoni një orar dhe një rutinë para gjumit, në mënyrë që të arrini qëllimet tuaja të gjumit. Ai madje gjurmon ritmin tuaj të frymëmarrjes ndërsa jeni duke fjetur. Sa freskuese.

Motivim nga fillimi gjerë në fund.

Activity Rings. Lëvizni, Ushtroni dhe Qëndroni. Tre unaza që tregojnë të gjitha mënyrat se si lëvizni gjatë gjithë ditës.

Activity Sharing. Ndani unazat tuaja të Aktivitetit me miqtë dhe familjen për të inkurajuar njëri-tjetrin.

Competitions. Ftoni miqtë të konkurrojnë në një sfidë shtatë-ditore të Aktivitetit.

Gjithçka që ju nevojitet.Kudo që të shkoni.

Thjesht vëni Apple Watch dhe hiqeni. Seria 8 ruan të gjitha gjërat që ju interesojnë përpara dhe në qendër me ekranin e saj më të madh. Dhe me celularin e disponueshëm, mund të qëndroni të lidhur me familjen, miqtë, muzikën, njoftimet, fotot dhe më shumë – edhe kur nuk e keni telefonin tuaj.

Eksploro aksesorët për Apple Watch

Top