Më i zgjuar.Më i ndritshëm.
Më i fuqishëm.

Çipi më i fuqishëm në Apple Watch ndonjëherë. Një mënyrë e re magjike për të përdorur Apple Watch pa prekur ekranin. Një ekran që është dy herë më i ndritshëm. Dhe tani mund të zgjidhni një kombinim këllëf orësh dhe brez që është neutral ndaj karbonit.

Çip kretësisht i ri S9 SiP

I fuqishëm.Ec perpara.

Silikoni i personalizuar i Apple e bën Apple Watch Series 9 më të aftë, intuitiv dhe më të shpejtë. CPU-ja e re me dy bërthama ka 5.6 miliardë transistorë – 60 përqind më shumë se çipi S8. Një motor i ri nervor me katër bërthama përpunon detyrat e mësimit të makinerive deri në dy herë më shpejt. Ai mundëson një sërë risish, duke përfshirë një gjest të ri – trokitje e dyfishtë.

Gjest i ri

Magjike. Nëmajat e gishtave tuaj.

Gjestet e bëjnë Apple Watch edhe më të lehtë për t’u përdorur në çdo kohë, veçanërisht kur duart tuaja janë plot. Thjesht prekni dy herë gishtin tregues dhe gishtin e madh së bashku për t’iu përgjigjur një telefonate, për të hapur një njoftim, për të luajtur dhe për të ndaluar muzikën dhe më shumë.

Ekran 2 herë më i ndritshëm

Një zbulim i shkëlqyer.

Sistemi i avancuar i ekranit në Serinë 9 rrit ndriçimin maksimal deri në 2000 nits – Seria 8 e dyfishtë – kështu që është më e lehtë për t’u lexuar në diell të plotë. Është gjithashtu më mirë në situata me dritë të ulët, si në një kinema, sepse zbehet në vetëm 1 nit.

E para për Apple Watch.
Një hap i madh drejt vitit 2030.

New gesture

Produkti i parë karbon neutral i Apple është këtu.

Nëpërmjet inovacioneve të vazhdueshme në materiale, energji të pastër dhe transport me karbon të ulët, Apple Watch tani është i disponueshëm në kombinimet e mbrojtëseve dhe rripave që janë neutrale ndaj karbonit.

Fitnes

Thjeshtëmotivuese.

Çfarëdo stërvitje që keni në mendje, sigurisht që do të jetë në kyçin e dorës dhe gati vetëm me një trokitje. Shikoni të gjitha metrikat që ju nevojiten për të mbajtur të motivuar në pamje të personalizueshme. Dhe qëndrueshmëri që e bën të lehtë t’i japësh gjithçka që ke, pa u djersitur se si do të qëndrojë Apple Watch.

Detektim i përplasjes.

Apple Watch Series 9 është në gjendje të detektojë nëse jeni në një aksident të rëndë me makinë. Kur detektohet një përplasje e rëndë, ai mund t’ju lidhë automatikisht me shërbimet e urgjencës, t’u sigurojë dispeçerëve vendndodhjen tuaj dhe të njoftojë kontaktet tuaja të urgjencës.

Detektim i rënies.

Apple Watch Series 9 mund të detektojë se keni rënë me vështirësi dhe të lidheni me shërbimet e urgjencës nëse jeni të palëvizshëm. Dhe optimizohet kur jeni duke përdorur aplikacionin Workout.

SOS thirrje emergjente.

Kur bëni një telefonatë me Emergency SOS, Apple Watch telefonon shërbimet lokale të urgjencës dhe ndan vendndodhjen tuaj. Merrni ndihmë duke shtypur dhe mbajtur butonin anësor.

Gjithçka që ju nevojitet.Kudo që të shkoni.

Thjesht vëni Apple Watch dhe hiqeni. Seria 8 ruan të gjitha gjërat që ju interesojnë përpara dhe në qendër me ekranin e saj më të madh. Dhe me celularin e disponueshëm, mund të qëndroni të lidhur me familjen, miqtë, muzikën, njoftimet, fotot dhe më shumë – edhe kur nuk e keni telefonin tuaj.

Eksploro aksesorët për Apple Watch

Top