Apple Watch Nike+

Apple Watch Nike+. Lidhuni përmes sportit.

Apple Watch Nike+ është partneri i përsosur që funksionon me aplikacionin Nike Run Club. Por për shumicën e njerëzve, kjo është vetëm një aspekt i ushtrimeve të tyre. Kjo është arsyeja pse Nike krijoi aplikacionin Nike Training Club për t’ju lejuar t’i çaseni një bote të llojeve të ndryshme të stërvitjeve dhe me ekspertë të ndryshëm. Së bashku ata do t’ju ndihmojnë të ndërtoni qëndrueshmërinë dhe fuqinë për të ngritur fitnesin e juaj në nivelin tjetër.

Reflective Nike Sport Loop. Doku në të gjitha vendet e duhura.

Për t’ju ndihmuar të dalloheni, Apple Watch Nike+ Series 5 tani është i disponueshëm edhe me një Nike Sport Loop Band, që është i endur me fije reflektuese të posaçme të dizajnuara për t’u shndritur kur drita bie në të.

Reflective Nike Sport Loop. Be seen in all the right places.

Squeezing in a run often means hitting the pavement before the sun rises or after it sets. To help you stand out, Apple Watch Nike+ Series 4 is now available with a Nike Sport Loop band that’s woven with special reflective thread designed to shimmer when light strikes it.

Më shumë fytyra në Apple Watch Nike+.

Tregoni stilin tuaj me një koleksion të azhurnuar të fytyrave të Apple Watch Nike, duke përfshirë një të frymëzuar nga modelet shumëngjyrëshe të xhaketës klasike Nike Windrunner. Dhe me karakteristikën më të re, Always-On Retina, nuk keni nevojë të ngrini kyçin e dorës për t’i parë ato.

Nike Run Club app. Milje përpara.

Një vrapim nuk duhet të jetë kurrë vetëm një “vrapim”. Çdo javë mund të dëgjoni Audio Guided Run, me tranjerë që janë ekspertë në fushën e vrapimit, dhe ca këngë melodike në prapaskenë. Shikoni statistikat e detajuara dhe matjet në detyrë. Dhe qëndroni të motivuar në çdo hap të rrugës.

Nike Training Club app. Stërvitjet më të sakta.

Me mbi 180 stërvitje falas nga Nike trejnerët të klasit botëror, ju mund të futni në një mori stërvitjesh për t’ju ndihmuar në fitnesin tuaj dhe të rritni aftësitë tuaja. Përveç kësaj, njoftimet ofrojnë rekomandime stërvitje për të mbyllur unazën tuaj të ushtrimeve për ditën.

Ora që dallohet nga të tjerat.

Orë që s’fle kurrë, tani me Always-On Retina Display. Aftësi të avancuar të monitorimit të zemrës. Dhe karakteristika tjera të reja për t’ju ndihmuar të qëndroni edhe më aktiv dhe më të shëndetshëm.

Eksploro aksesorët për Apple Watch Nike+

Blej Tani