WATCH

SE

Liria e celularit

Prano thirrje edhe nëse je në ujë. Kërko nga Siri të dërgojë mesazh. Degjo këngët më të këndshme edhe nëse je duke vrapuar. Dhe tërë këtë mund ta bësh edhe pa e pasur telefonin afër. Apple Watch Series 3 me celular. Tani e keni lirinë të shkni kudo edhe vetëm me orën tuaj.

Celulari

Qëndro në rrjet edhe nëse je larg telefonit tënd.

Thirrje dhe mesazhe

Bë thirrje dhe dërgo mesazhe me orën tënde.

Muzikë

Dëgjo nga libraria e Apple Music me mbi 45 million këngë direkt nga ora.

Njoftimet

Edhe nëse ke lën telefonin në shtepi, akoma mund të pranosh njoftimet nga aplikacionet tuaja të preferuara.

Rezistent në ujë

Gjithnjë i gatshëm për pishinë apo oqean.

Aplikacione të shëndetit

Një aplikacion për të gjitha informacionet tuaja të shëndetit dhe fitnesit.

Eksploro aksesorët për Apple Watch Series 3

Blej Tani