WATCH

SERIES 4

Krejtësisht i ri. Për të mirën tuaj

Prezantojmë Apple Watch Series 4. I ridizajnuar dhe riprodhuar rrënjësisht që t’ju ndihmojë të qëndroni aktiv, të shëndetshëm, dhe në lidhje.

Tërësisht dizajn i ri

Jo vetëm i transformuar.

Apple Watch ekran më i madh deri tani. Senzor i ri elekrik i zemrës. Kurora Digjtale e riprodhuar që të reagojë si përgjigje. Shumë familjar, i ri, Apple Watch Series 4 krijon standard të ri për cfarë ora mund të shfrytëzojë.

Monitorim proaktiv i shëndetit

Edhe kujdestar, edhe mësues

ECG në dorën tuaj. Notifikim për ulje apo ngritje të të rrahurave të zemrës. Detektim rrëzimi dhe thirrje SOS. Fytyra të reja të orës. Është dizajnuar të përmisojë shëndetin tuaj çdo ditë si dhe të ndihmojë ta mbroni atë.

Partner fitnesi i pazëvendësueshëm

Ushtrime që lën gjurmë

Detektor i automatizuar i ushtrimeve. Ushrime yoga dhe hajking. Mundësi të avansuara për vrapues, sidhe alarmues i rrëzimeve. Përcjellni deri 5 matje njëkohësisht përgjatë vëzhgimit të arritjeve tuaja.

Përcjellës i pazëvendësueshëm i aktiviteteve

I krijuar për t’ju motivuar

Garoni me shokë. Ndani rezultatet me shokë. Trajnim i adaptuar enkas për ju. Sfidat mujore. Shpërblimet pas arritjeve. Ofron motivimin e duhur që të arrini caqet e juaja ditore.

Lehtësi për t’u lidhur

Liria nga celulari.

Walkie-Talkie, thirrjet telefonike, dhe porositë. Dëgjo Apple muzikë dhe podcast. Mënyra të reja të shfrytëzimit të Siri. Celulari i integruar pë të kryer çdo gjë nga ora juaj — edhe kur jeni larg telefonit tuaj.

Eksploro aksesorët për Apple Watch Series 4

Blej Tani