Ora që dallohet nga të tjerat.

Ora që s'fle kurrë.

Me Always-On Retina Display ekrani nuk do errësohet ashtu që ju të mund t’a shikoni orën.

Mund të kostumizohet ashtu siç ke qejf.

Mund të bëni kombinime të orës dhe rripit, që t’ia përshtatni përsonalitetit tuaj me Apple Watch Studio.

E përcjell gjendjen tuaj të zemrës, për çdo rast.

Shikoni rrahjet dhe ritmin e zemrës përmes apliakcionit ECG të implementuar në orë. Dhe përcillni gjendjen tuaj shëndetësore.

Kjo orë përmbanë busullë në vete.

Me një busull që tregon edhe lartësinë tuaj, ju jeni gati për të gjitha kthesat e jetës.

Eksploro aksesorët për Apple Watch

Blej Tani