iMac

Mirësevjen, iMac.

Frymëzuar nga dizajni nostalgjik. Transformuar nga çipi M1. Dallohet nga çdo kompjuter tjetër. Dhe përshtatet në mënyrë të përkryer në jetën tuaj.

Shtatë ngjyra eksplozive.

green

yellow

orange

pink

purple

blue

silver

hue

Një mbajtës i përkryer.Dhe porte jashtëzakonisht të shpejta Thunderbolt.

Hapësirë edhe më e madhe.
Shih çdo detaj të vogël.

Shih çdo detaj me mprehtësi dhe ndriçim të lartë në ekranin gjithëpërfshirës 24” 4.5K Retina. Gama e gjerë e ngjyrave P3 sjell mbi një miliard ngjyra për ju. Imazhet shkëlqejnë me një shkëlqim prej 500 nits. Shtresa anti-reflektuese të nivelit më të lartë sjell rehati gjatë leximit në të. Teknologjia True Tone rregullon temperaturën e ngjyrave të ekranit tuaj varësisht ndriçimit të ambientit ku gjindeni, për një përvojë më të natyrshme të shikimit. Çkado që jeni duke bërë, qoftë duke redaktuar fotografi dhe video, qoftë duke punuar në prezantime, qoftë duke shikuar filmat dhe serialet tua të preferuar, gjithçka duket e pabesueshme në iMac.

Zgjidhni iMac-un tuaj

24`` iMac

Apple M1 Chip 8-Core CPU,
7-Core GPU, 256GB Storage

256GB storage
8GB unified memory
24-inch 4.5K Retina display
Two Thunderbolt / USB 4 ports
Magic Keyboard

1579€

Apple M1 Chip 8-Core CPU,
8-Core GPU, 256GB Storage

256GB storage
8GB unified memory
24-inch 4.5K Retina display
Two Thunderbolt / USB 4 ports
Two USB 3 ports
Gigabit Ethernet
Magic Keyboard with Touch ID

1799€

Apple M1 Chip 8-Core CPU,
8-Core GPU, 512GB Storage

512GB storage
8GB unified memory
24-inch 4.5K Retina display
Two Thunderbolt / USB 4 ports
Two USB 3 ports
Gigabit Ethernet
Magic Keyboard with Touch ID

1999€

27`` iMac

(2020) Retina 5K Display
3.1GHz 6-Core i5 Processor
256GB SSD Storage

3.1GHz 6-core 10th-generation Intel Core i5 processor
Turbo Boost up to 4.5GHz
8GB 2666MHz DDR4 memory, configurable up to 128GB
256GB SSD Storage1
Radeon Pro 5300 with 4GB of GDDR6 memory
Two Thunderbolt 3 ports
Retina 5K 5120-by-2880 P3 display

2099€

(2020) Retina 5K Display
3.3GHz 6-Core i5 Processor
512GB SSD Storage

3.3GHz 6-core 10th-generation Intel Core i5 processor
Turbo Boost up to 4.8GHz
8GB 2666MHz DDR4 memory, configurable up to 128GB
512GB SSD storage1
Radeon Pro 5300 with 4GB of GDDR6 memory
Two Thunderbolt 3 ports
Retina 5K 5120-by-2880 P3 display

2299€

(2020) Retina 5K Display
3.8GHz 8-Core i7 Processor
512GB SSD Storage

3.8GHz 8-core 10th-generation Intel Core i7 processor
Turbo Boost up to 5.0GHz
8GB 2666MHz DDR4 memory, configurable up to 128GB
512GB SSD storage1
Radeon Pro 5500 XT with 8GB of GDDR6 memory
Two Thunderbolt 3 ports
Retina 5K 5120-by-2880 P3 display

2699€

24-Inch

24`` iMac

Apple M1 Chip 8-Core CPU,
7-Core GPU, 256GB Storage

256GB storage
8GB unified memory
24-inch 4.5K Retina display
Two Thunderbolt / USB 4 ports
Magic Keyboard

1579€

Apple M1 Chip 8-Core CPU,
8-Core GPU, 256GB Storage

256GB storage
8GB unified memory
24-inch 4.5K Retina display
Two Thunderbolt / USB 4 ports
Two USB 3 ports
Gigabit Ethernet
Magic Keyboard with Touch ID

1799€

Apple M1 Chip 8-Core CPU,
8-Core GPU, 512GB Storage

512GB storage
8GB unified memory
24-inch 4.5K Retina display
Two Thunderbolt / USB 4 ports
Two USB 3 ports
Gigabit Ethernet
Magic Keyboard with Touch ID

1999€

27-Inch

27`` iMac

(2020) Retina 5K Display
3.1GHz 6-Core i5 Processor
256GB SSD Storage

3.1GHz 6-core 10th-generation Intel Core i5 processor
Turbo Boost up to 4.5GHz
8GB 2666MHz DDR4 memory, configurable up to 128GB
256GB SSD Storage1
Radeon Pro 5300 with 4GB of GDDR6 memory
Two Thunderbolt 3 ports
Retina 5K 5120-by-2880 P3 display

2099€

(2020) Retina 5K Display
3.3GHz 6-Core i5 Processor
512GB SSD Storage

3.3GHz 6-core 10th-generation Intel Core i5 processor
Turbo Boost up to 4.8GHz
8GB 2666MHz DDR4 memory, configurable up to 128GB
512GB SSD storage1
Radeon Pro 5300 with 4GB of GDDR6 memory
Two Thunderbolt 3 ports
Retina 5K 5120-by-2880 P3 display

2299€

(2020) Retina 5K Display
3.8GHz 8-Core i7 Processor
512GB SSD Storage

3.8GHz 8-core 10th-generation Intel Core i7 processor
Turbo Boost up to 5.0GHz
8GB 2666MHz DDR4 memory, configurable up to 128GB
512GB SSD storage1
Radeon Pro 5500 XT with 8GB of GDDR6 memory
Two Thunderbolt 3 ports
Retina 5K 5120-by-2880 P3 display

2699€

Eksploro aksesorët tanë

Blej Tani