iPad

Gjenerata 10

iPadi krejtësisht i ri është rikrijuar me ngjyra për të qenë më i aftë, më intuitiv dhe akoma më argëtues. Me një dizajn të ri dhe ekran në tërë sipërfaqen, ekranin Liquid Retina 10,9 inç dhe katër ngjyra të mrekullueshme, iPad ofron një mënyrë të fuqishme për t’i bërë gjërat, për të krijuar me dashuri çdo gjë që bëni.

Bëni punën tuaj më shpejtësi.

iPadOS i bashkon të gjitha dhe bën që gjithçka në iPad të duket e qetë dhe e lehtë. Ekzekutoni aplikacionet tuaja të preferuara krah për krah, modifikoni dhe ndani fotot me të tjerët dhe shkoni te të gjithë skedarët tuaj.

Kryeni gjërat - të gjitha në një pajisje. Merrni shënime, bashkëpunoni dhe punoni pa probleme midis aplikacioneve. Nga tabelat e ndryshme deri tek recetat e byrekut, iPad është krijuar për të gjitha llojet e produktivitetit.

Vizatoni, pikturoni dhe shkruani me Apple Pencil. Shkruani me lehtësi, përdorni një tastierë dhe shijoni përmbajtjen me dizajnin dypjesësh të Magic Keyboard Folio. Mund të përdorni shkurtesat e njohura të tastierës ose tastierën me klikim kudo. Dhe merrni një përvojë të jashtëzakonshme të shtypjes.

Çipi A14 Bionic jep fuqi dhe performancë për çdo aktivitet. Modifikoni një video 4K në iMovie, planifikoni një festë me miqtë tuaj kudo ose luani një lojë intensive grafike. Me jetëgjatësinë e baterisë gjatë gjithë ditës, ju mund t'i bëni të gjitha pa anashkaluar asgjë.

Make quick workof your work.

iPadOS brings it all together and makes everything on iPad feel smooth and easy. Run your favourite apps side by side, edit and share photos with others, and get to all your files.

The A14 Bionic chip delivers power and performance for any activity. Edit a 4K video in iMovie, plan a globe-trotting holiday with friends or play a graphics-intensive game. With all-day battery life, you can do it all without skipping a beat.

Draw, paint and write with Apple Pencil. Type comfortably, use a trackpad and enjoy content with the versatile two-piece design of the Magic Keyboard Folio.2 You can use familiar keyboard shortcuts or the click-anywhere trackpad. And get an incredible typing experience.

Get things done — all on one device. Take notes, collaborate, and work seamlessly between apps. From pie charts to pie recipes, iPad is designed for all kinds of productivity.

Kontaktoni. Qëndroni në kornizë.

Me kamerën e re të peizazhit të përparmë 12 MP Ultra Wide, do të jeni plotësisht në kornizë nëse jeni në një telefonatë FaceTime, duke marrë pjesë në një video konferencë ose duke regjistruar një selfie. Dhe me skenën qendrore, kamera rregullohet automatikisht për t’ju mbajtur të përqendruar në fotografi.

Regjistroni përmbajtjen me kamerën e pasme të gjerë 12 MP. Nxirrni dhe retushoni fotot, modifikoni videot në 4K dhe skanoni dhe shënoni dokumente — të gjitha në iPad.

Shkruani me lehtësi dhe përdorni një tastierë për detyra të sakta, si për shembull redaktimi i një fletëllogaritëse, me Folio Magic Keyboard. Rregulloni shpejt volumin ose kërkoni për një skedar duke përdorur rreshtin me 14 funksione. Dizajni i gjithanshëm përmban dy pjesë që ngjiten në mënyrë magnetike: një tastierë e ndashme dhe një panel mbrojtës prapa me një mbajtës të rregullueshëm për shikim fleksibël.

Pikturoni nga gëzimi.Shkruani me lehtësi.

Zgjero atë që mund të bësh me gjërat thelbësore të përditshme të krijuara vetëm për iPad, si Apple Pencil dhe Magic Keyboard Folio. Shtoni një Smart Folio shumëngjyrësh për mbrojtjen e përparme dhe të pasme. Dhe lidhuni me disqet, habet, kamerat dhe më shumë duke përdorur USB-C.

Apple Pencil është i shkëlqyeshëm për të mbajtur shënime, për të bërë ditar dhe për të gjitha llojet e vizatimeve dhe ilustrimeve. Ofron saktësi të përsosur me vonesë të padukshme. Pra, është e natyrshme të përdoret si laps.

Type comfortably and use a trackpad for precision tasks, like editing a spreadsheet, with the Magic Keyboard Folio. Quickly adjust the volume or search for a file using the 14‑key function row. The versatile design features two pieces that attach magnetically: a detachable keyboard and a protective back panel with an adjustable stand for flexible viewing.

Jot for joy.Type with ease.

Expand what you can do with everyday essentials designed just for iPad, like Apple Pencil and the Magic Keyboard Folio. Add a colourful Smart Folio for front and back protection. And connect to drives, docks, cameras and more using USB‑C.

Apple Pencil is great for taking notes, journalling, and all kinds of drawing and illustrating. It delivers pixel‑perfect precision with imperceptible lag. So it’s as natural to use as a pencil.

Blej iPad

iPad 9

 • A 10.2-inch Retina display
 • The A13 Bionic chip
 • Use the 12MP Ultra Wide front camera
 • All-day battery life to keep you going.
 • Apple Pencil and the Smart Keyboard take work and creativity to the next level.
 • iPadOS 15 makes iPad even more intuitive with multitasking, systemwide note-taking, and widgets.

369.00€

iPad 10

 • 10.9”Liquid Retina displayTrue Tone
 • A14 Bionic chip
 • 12MPLandscape Ultra Wide front camera
 • USB-C connector
 • Superfast downloads, high‑quality streaming
 • Touch ID
 • Works with Apple Pencil (1st generation)
 • Works with Magic Keyboard Folio

469.00 €

Eksploro aksesorët për iPad

Top