I fuqishëm, I lehtë për t’u përdorur. iPadi i ri është i dizajnuar për të gjitha punët që i bëni me kënaqësi. Puno, luaj, krijo, mësi, lidhu metë tjerët, dhe shumë gjëra tjera. Të gjitha për një vlerë të paimagjinueshme.

Separator

Çipi A13 Bionic mundëson që e tëra të jetë më responsive, nga mesazhet, surfimi ne web, e deri tek përdorimi i multiaplikacioneve njëkohësisht.

Separator

Deri në 20% shpejtësi më e madhe e GPU-së ju jep performancë grafike çfare ju duhet. Perfekt për lojërat tuaja të preferuara.

Separator

8MP Wide kamera e pasme në ipad, është avansuar edhe më shumë, e cila
njëkohësisht ju mundëson të skanoni dokumente apo edhe të pasuroni përvojën
me AR aplikacionet.

Separator

Përveç Center Stage, 12MP ultra Wide kamera e përparme sjell kualitet akoma me
të lartë puer selfiet apo fotot ne grup.

Separator

Cetner Stage i vën video thirrjet tuaja edhe me të afërta dhe automatikisht te
rregulluara, sikurse nje kameraman privat.

Nga marrja e shënimeve në klase deri tek shënimi i listës To-Do, Apple Pencil është mënyra më e mirë se si t’i transferoni mendimet tua nga truri në iPad. Nënshkruaj dokumente, modifiko projekte ose skico një ide. Do duket që keni një laps në dorë, por me tejet më shumë aftësi.

Blej iPad.

A 10.2-inch Retina display with True Tone for incredible detail, vivid colors, and a comfortable viewing experience.
The A13 Bionic chip with Neural Engine makes everything you do more responsive.
Use the 12MP Ultra Wide front camera with Center Stage for more natural calls.
All-day battery life to keep you going.§§
Apple Pencil and the Smart Keyboard take work and creativity to the next level.²
iPadOS 15 makes iPad even more intuitive with multitasking, systemwide note-taking, and widgets.

399€

Eksploro aksesorët për iPad

Blej Tani