Posi kompjuter. Ndryshe nga kompjuteri.

iPad 10.2” kombinon fuqitë dhe aftësitë e një kompjuteri me lehtësi të përdorimit dhe llojllojshmërisë që nuk do e prisnit kurrë nga një tablet. Dhe tani është më i gjithanshëm, me nje ekran më të madh 10.2” Retina Display, përkrahje të Smart Keyboard dhe aftësitë e reja mahnitëse të iPadOS. Është jashtëzakonisht argëtuese. Dhe padyshim, një iPad i vërtetë.

Me iPad, ju lehtësisht mund të shkruani një dokument, ku në të njëjtën kohë jeni duke kërkuar diçka në internet dhe duke telefonuar dikë në FaceTime. Menaxhoni të gjitha skedarët tuaj me anë të Files app. Dhe kur doni të shkruani një ese, ose të krijoni një prezantim, thjeshtë mund të përdorni tastierën në ekran ose t’a bashkangjitni Smart Keyboard-in.

Nga marrja e shënimeve në klase deri tek shënimi i listës To-Do, Apple Pencil është mënyra më e mirë se si t’i transferoni mendimet tua nga truri në iPad. Nënshkruaj dokumente, modifiko projekte ose skico një ide. Do duket që keni një laps në dorë, por me tejet më shumë aftësi.

Blej iPad.

10.2-inch (diagonal) LED-backlit Multi-Touch display with IPS technology
A12 Bionic chip with 64‑bit architecture
Fingerprint-resistant oleophobic coating
Supports Apple Pencil (1st generation)
Up to 10 hours of surfing the web on Wi‑Fi, watching video or listening to music
Touch ID

369€

Eksploro aksesorët për iPad

Blej Tani