Fresh Air

Çipi tepër i shpejtë M2 sjell performancë të jashtëzakonshme në iPad Air. Me një CPU, GPU dhe Neural Engine të fuqishëm, është gati 50 për qind më i shpejtë se gjenerata e mëparshme. Kështu që ju mund të planifikoni lehtësisht rinovimin e shtëpisë tuaj në Trimble SketchUp, të luani lojërat më të fundit të trefishtë A si Zenless Zone Zero, ose të përdorni gjurmimin e lëvizjeve të aktivizuar me AI në Onform për të rregulluar mirë lëvizjen tuaj të golfit. Të gjitha me efikasitet të mahnitshëm për jetëgjatësinë e baterisë gjatë gjithë ditës.

Dy madhësi.

Mundësi pa kufi.

11' Model

13' Model

Tani mund të zgjidhni midis një iPad Air 11″ dhe një iPad Air krejtësisht të ri 13″, secila me një ekran të mrekullueshëm, me rezolucion të lartë Liquid Retina që sjell në jetë gjithçka që ju pëlqen të bëni. Të dy ekranet ofrojnë një përvojë shikimi të shkëlqyer, të përgjegjshme dhe të saktë me ngjyra.

iPadOS dhe aplikacionet. Ngritu për diçka të madhe

iPadOS është krijuar për t’ju lejuar të bëni të gjitha gjërat që ju pëlqejnë lehtësisht dhe fuqishëm nga prekja e parë deri tek prekja e fundit. Përdorni shumë aplikacione në të njëjtën kohë, shkruani në çdo fushë teksti dhe lundroni shpejt dhe me efikasitet duke përdorur vetëm gishtin tuaj, Apple Pencil ose tastierën magjike të tastierës.

Apple Pencil Pro.
Projektuar përkrijimtari e pakufishme.

Apple Pencil vendos standard të ri për vizatim, pikturë, shkrim dore dhe mbajtje të shënimeve – intuitive, precize dhe magjike. Të gjitha me saktësi perfekte pikselësh, vonesë të ulët, ndjeshmëri ndaj animit dhe mbështetje për refuzimin e pëllëmbës. Apple Pencil Pro tërësisht i ri shton edhe më shumë aftësi për të sjellë në jetë idetë tuaja si kurrë më parë.

Magic Keyboard.
Ashtu siç e paramendoni.

Magic Keyboard ofron rahati në të shkruar dhe dërguar email. Një tastierë e integruar sjell saktësinë që ju nevojitet për detyra si redaktimi i një fletëllogaritëse. Tastiera Magjike përmban gjithashtu një dizajn lundrues që ju lejon ta lidhni atë në mënyrë magnetike dhe më pas ta rregulloni për këndin e përsosur të shikimit.

Kamerat. Kapni imagjinatën tuaj. Dhe çdo gjë tjetër.

Landscape 12MP Ultra Wide kamerë a parme që përkrah Centre Stage

12MP Wide kamerë e pasme me Smart HDR foto dhe 4K video

Kamerat e avansuara të përparme dhe të pasme në iPad Air e bëjnë të lehtë shkrepjen e një fotoje, të një videoje 4K, kryerjen e një videotelefonate ose skanimin e një dokumenti.

Lidhja. Pa pritje, pa tela.

Qëndroni të lidhur dhe produktiv kudo që të jeni me Wi‑Fi 6E super të shpejtë ose zgjidhni një lidhje të shpejtë të të dhënave celulare 5G kur jeni larg Wi‑Fi.

Dizejnuar për të bërë një ndryshim.

Çfarë ka rëndësi për ju ka rëndësi për Apple. Përdorimi i më shumë materialeve të ricikluara që minimizojnë ndikimin mjedisor. Mbrojtjen e privatësisë që ju japin më shumë kontroll mbi të dhënat tuaja. Për të krijuar veçori të integruara që e bëjnë iPad të aksesueshëm për të gjithë.

iPad Air i ri ka një dizajn të qëndrueshëm që përdor 100 përqind alumin të ricikluar në mbyllje.

Privatësia është e drejtë themelore e njeriut. Është arsyeja pse ne i projektojmë produktet dhe shërbimet tona për ta mbrojtur atë.

Teknologjia më e mirë funksionon për të gjithë. Kjo është arsyeja pse produktet dhe shërbimet tona janë gjithëpërfshirëse nga dizajni.

Blej iPad Air.

iPad Air 11″ M2 (2024)

 • 11″ Liquid Retina Display
 • M2 chip
 • True Tone display
 • 12MP Wide camera, 4K video
 • Landscape 12MP Ultra
 • Wide front camera
 • Touch ID
 • Up to 512GB storage
 • Supports Apple Pencil Pro and Apple Pencil USB-C
 • Supports Magic Keyboard

729.00 €

iPad Air 13″ M2 (2024)

 • 13″ Liquid Retina Display
 • M2 chip
 • True Tone display
 • 12MP Wide camera, 4K video
 • Landscape 12MP Ultra
 • Wide front camera
 • Touch ID
 • Up to 512GB storage
 • Supports Apple Pencil Pro and Apple Pencil USB-C
 • Supports Magic Keyboard

949.00 €

Eksploro aksesorët për iPad Air

Top