iPad Air

Vëllau i vogël i serisë Pro

iPad Air 3 (2019) ofron publikut fuqi akoma më të madhe teknologjike të një tableti. Procesor të fuqishëm A12 Bionic Chip, 10.5″ Retina Display dhe True Tone Technology, përkrahja e Apple Pencil dhe Smart Keyboard, të gjitha në një pajisje që peshon 0.45 kg dhe i hollë 6.1 mm. Fuqi e madhe me çmim të jashtëzakonshëm!

Përformanca

Fuqi për të gjitha. Njëherësh.

A12 Bionic Chip me Neural Engine mundëson një nivel të shquar të fuqisë dhe inteligjencës. Përdorë real-time Machine Learning për të transformuar mënyrën se si i përjetoni fotot, lojrat, Augmented Reality dhe më shumë. Me gjithë këtë fuqi, mund të montoni një video, të krijoni një prezantim të bukur, të dizajnoni një model 3D, te shikoni emisionin e juaj të preferuar. Ose të gjitha në të njëjtën kohë.

Grafikë jashtëzakonisht e fuqishme për lojëra dhe aplikacione.

Procesori A12 Bionic Chip me 4-Core motor grafikë, lejon që iPad Air 3 të përformojë në mënyrë të pabesueshme, si për aplikacione dhe lojëra 2D dhe 3D, ashtu edhe për Augmented Reality.

Retina Display

Shih bukurinë në çdo gjë që bën.

10.5” Retina Display ju lejon të shihni foto, video dhe imazhe të lojërave në detaje të qarta dhe të gjallëruara nga një gamë e gjerë ngjyrash. Dhe pa marrë parasysh, kudo që e merrni iPad Air-in, True Tonë, ndriçimi i lartë dhe shtresa antireflektive do ju japin eksperiencën më të mirë të shikimit.

Lehtëso shikimin me True Tone.

True Tone në mënyrë dinamike e rregullon White Balance duke u bazuar në dritën rreth jush, ashtu që imazhet të paraqiten më të natyrshme dhe të lehta për shikimin tënd, qoftëse jeni duke lexuar një libër në shtrat ose jeni duke lundruar internetin në pishinë.

Kamera

Fotografo në HD. Luaj në AR.

Kamerat e përparme dhe të pasme të iPad Air-it ju lejojnë të merrni fotografi mahnitëse dhe 1080p HD xhirime. Por, mund të bëni shumë më tepër me to. Mund të beni një telefonatë grupore në Facetime. Mund të skanoni një dokument, ta nënshkruani dhe ta dërgoni prapa. Ose mund të krijoni një botë tërësisht tjetër me Augmented Reality duke përdorur kamerën.

Puno, mëso, dhe luaj nëpërmjet AR.

Augmented Reality kombinon informacionet dhe objektet digjitale me botën reale për të krijuar përvoja krejtësisht të reja. iPad-i është pajisja perfekte për një AR ekperiencë të veçantë — me kamera të përparme dhe të pasme, A12 Bionic Chip me Neural Engine, Retina Display dhe sensorë për ndjekjen e lëvizjeve.

Apple Pencil

Shkruaj, vizato ose skico. Kurdo që të godet inspirimi.

Apple Pencil përmban precizitetin, reagimin dhe rrjedhshmërinë natyrale të një instrumenti tradicional të shkrimit, dhe shkathtësinë për t’u bërë diçka shumë më tepër. Me Apple Pencil, ju mund ta shndërroni iPad Air-in tuaj në fletore, në kanavetë, ose çkado që mund të imagjinoni.

Smart Keyboard

Një mbrojtës, dhe tastierë funksional.

Përmes Smart Keyboard, edhe efikasiteti e produktiviteti i punës suaj dyfishohet. Me anë të saj kryen më shumë punë në një kohë më të shkurtër. Ai lidhet lehtësisht pa nevojën e çiftimit ose ngarkimit, kështu që është gjithmonë gati. Dhe kur mbaron së punuari me të, mbështillet për të krijuar një mbrojtës të hollë dhe të lehtë.

Blej iPad Air.

10.5″ Retina display
A12 Bionic chip
Touch ID
Up to 256GB storage
Support for Apple Pencil (1st generation)
Support for Smart Keyboard

549€

Eksploro aksesorët për iPad Air

Blej Tani