iPad mini 4

I vogël, por i fuqishëm

Shumë i lehtë. Shumë i hollë

iPad mini 4, çdo gjë që ju pëlqen tek iPad tani në një shtëpizë tepër të hollë, dhe dizajn të përkryer. Tani mund të kënaqeni më FaceTime thirrjet nga shokët ose të mbaroni punët e filluara, kurdo dhe kudo që dëshironi.

6.1mm

i hollë

295

gram

2048 x 1536

rezolucion

7.9in

Retina display

Siguri e avansuar pikërisht në majet i gishtërinjëve

iPad mini 4 përdor Touch ID teknologjinë që ta shndërrojë gjurmën e gishtërinjëve në fjalëkalim të fuqishëm. Pra ju mund ta hapni iPad-in tuaj vetëm me një të prekur dhe njëkohësisht të mbani të gjitha informacionet e juaja të sigurta, edhe nëse e ndani iPad-in tuaj me dikë tjetër. Touch ID gjithashtu ju mundëson që të bëni porositë online në iTunes, iBooks, apo App Store. Gjithë këtë por edhe më shumë…
iPAD është zgjidhja më kompakte mobile që keni mundur të bëni.

iPad Mini 4

7.9-inch (diagonal) LED-backlit Multi-Touch display
2048 x 1536 resolution at 326 pixels per inch (ppi)
Fingerprint-resistant oleophobic coating
8MP camera
Wi‑Fi (802.11a/​b/​g/​n/​ac); dual band (2.4GHz and 5GHz); HT80 with MIMO
Bluetooth 4.2 technology
Up to 10 hours of battery usage

429€

Eksploro aksesorët për iPad Mini 4

Blej Tani