iPad mini

Tani Mini edhe më i fuqishëm.

iPad mini është i dashur nga njerëzit për madhësinë dhe aftësitë e tij. Dhe tani ka më shumë arsye për ta dashur atë. Procesor i fuqishëm A12 Bionic me Neural Engine. Ekrani 7.9″ Retina Display me teknologjinë True Tone. Dhe tani ka përkrahje të Apple Pencil. Ende është mini, por tejet më i fuqishëm!

Dizajni

Kompakt. Portativ. Mini

iPad mini përmban një dizajn të hollë, të lehtë dhe portativ, që e bën atë shoqëruesin perfekt kur jeni në lëvizje. I lehtë 0.30kg dhe i hollë 6.1mm, i krijuar ideal për përsonat që janë non-stop në lëvizje, dhe kurdo që ju godet inspirimi, e nxirrni me lehtësi dhe e kryeni punën.

Qëndroni të lidhur me Wi-Fi të shpejtë dhe Gigabit-Class LTE kurdo që keni nevojë.

Deri në 10 orë qëndrueshmëri të baterisë. Me një mbushje e kalon tërë ditën.

Përformanca

Fuqia përtej madhësisë së saj.

A12 Bionic qip me Neural Engine mundëson një nivel të jashtëzakonshëm fuqie dhe inteligjence. Përdor Real-Time Machine Learning për t’i njohur mostrat, të bëjë parashikime dhe të mësojë nga përvoja. Me gjithë këtë fuqi, mund të ekzekutoni aplikacione si Adobe Photoshop CC, të provoni një AR aplikacion ose të luani një lojë gjithëpërfshirëse me grafikë të nivelit të lartë.

Retina Display

Çdo piksel është i qëlluar.

iPad mini përmban mbi 3 milion piksela në një ekran 7.9 inç. Nëse jeni duke lexuar në park ose jeni duke montuar një video në shtëpinë tuaj – ndriçimi i lartë, gama e gjerë e ngjyrave dhe veshja antireflektive shfaqin çdo detaj të kualitetit të mprehtë dhe të ndriçuar. Dhe True Tone rregullon në mënyrë dinamike ekuilibrin e bardhë (white balance) në mënyrë që imazhet të duken të natyrshme në çdo dritë.

Blej iPad Mini.

7.9″ Retina display
A12 Bionic chip
Touch ID
Up to 256GB storage
Support for Apple Pencil

399€

Eksploro aksesorët për iPad Air

Blej Tani