iPad Pro

Më hollë s'bën.

Tmerrësisht i hijshëm.

iPad Pro tërësisht i ri përmban fuqi mahnitëse në një dizajn pabesueshëm të hollë,  e të lehtë. Shtyni kufijtë e asaj që është e mundur në iPad me një model super portativ 11″ dhe një model të gjerë 13″ që është produkti më i hollë që Apple ka krijuar ndonjëherë.

5.1 mm

I hollë dhe i lehtë

Ekrani
më i avansuar në botë.

Ultra Retina XDR prezanton teknologjinë inovatore OLED tandem. Shkëlqimi, kontrasti tepër i saktë dhe teknologjitë e përparuara si ProMotion dhe True Tone ju japin një përvojë vizuale mahnitëse. Mund të përdorni “Modalitetin e referencës” për flukse pune të sakta sipas ngjyrave.

1,000 nits
full-screen brightness
1,600 nits
peak HDR brightness
2,000,000:1
contrast ratio
True Tone
puer shikim komfort
ProMotion
adaptive 10-120Hz refresh rate
P3
wide colour
Rocket chip.

Prezantimi i M4, gjenerata e ardhshme e silikonit të Apple, duke ofruar performancë të jashtëzakonshme në dizajnin jashtëzakonisht të hollë dhe të lehtë të iPad Pro. Një engjinë ekrani krejtësisht e ri mundëson saktësi, ngjyra dhe shkëlqim mahnitës. Një GPU e fuqishme me gjurmim rrezesh të përshpejtuar nga hardueri ofron grafikë që ndryshojnë lojën. Dhe Motori Neural në M4 e bën iPad Pro një fuqi absolute për AI.

Deri
4x më i shpejtë
performancë pro render se M2
Deri
1.5x më i shpejtë
CPU performancë se M2
iPadOS dhe aplikacionet.
Kuajfuqi në proces pune.

iPadOS është krijuar për t’ju lejuar të fuqizoni flukset e avancuara të punës dhe të bëni të gjitha gjërat që doni me lehtësi dhe thjeshtësi. Ekzekutoni aplikacione pro, luani lojëra me performancë të lartë dhe merrni përsipër projekte krijuese të çdo madhësie me një përvojë intuitive.

Stage Manager, Final Cut Pro, Procreate Dreams, Octane X, Logic Pro, Procreate, Freeform, Morpholio Trace, Photos, Shapr3D

Apple Pencil Pro.
Ndërtuar për kreativitet pa limit.

Apple Pencil vendos standardin e ri se si duhet të ndihen vizatimi, piktura, shkrimi i dorës dhe mbajtja e shënimeve – intuitive, precize dhe magjike. Të gjitha me saktësi perfekte pikselësh, pa vonesë, ndjeshmëri. Apple Pencil Pro tërësisht i ri shton edhe më shumë aftësi për të sjellë në jetë idetë tuaja si kurrë më parë.

Magic Keyboard.Inovacioni është çelësi.

Tastiera Magjike ofron një eksperiencë të mahnitshme të shtypjes në një dizajn të ri të shkëlqyeshëm, portativ me një mbështetëse pëllëmbë prej alumini. Tastiera përfshin rresht funksionesh dhe trackpad më të madh xhami me reagime haptike për punë të saktë dhe gjeste me prekje.

Mics. Kamerat. Akcion.

Regjistroni, modifikoni dhe ndajini të gjitha në një pajisje me një sistem kamerash pro me skanerin LiDAR, mikrofon me cilësi studioje dhe katër altoparlantë. Regjistroni video 4K ProRes, bëni një videotelefonatë me kamerën e re të përparme të peizazhit dhe bëni skanime dramatike më të mira të dokumenteve të përmirësuara nga AI.

12MP Wide camera me adaptive True Tone flash.

Studio-quality mics për video thirrje.

Landscape 12MP Ultra Wide camera me Centre Stage.

4-speaker sound system për audio të pasur.

I dizejnuar për të bërë ndryshimin.

Çfarue ka rëndësi për ju ka rëndësi edhe për Apple. Përdorimi i më shumë materialeve të ricikluara që minimizojnë ndikimin mjedisor. Mbrojtjen e privatësisë që ju japin më shumë kontroll mbi të dhënat tuaja. Për të krijuar veçori të integruara që e bëjnë iPad të aksesueshëm për të gjithë.

iPad Pro i ri ka një dizajn të qëndrueshëm që përdor 100 për qind alumin të ricikluar në mbyllje.

Privatësia është e drejtë themelore e njeriut. Kjo është arsyeja pse ne i projektojmë produktet dhe shërbimet tona për ta mbrojtur atë.

Teknologjia më e mirë funksionon për të gjithë. Kjo është arsyeja pse produktet dhe shërbimet tona janë gjithëpërfshirëse nga dizajni.

Blej iPad Pro

iPad Pro 11″ M4 (2024)

 • 11″ Ultra Retina XDR display
 • M4 chip
 • True Tone display
 • 12MP Wide camera, 4K
 • video ProRes
 • Landscape 12MP Ultra
 • Wide front camera
 • ProMotion technology
 • Up to 2TB storage
 • Supports Apple Pencil Pro and Apple Pencil USB-C
 • Supports Magic Keyboard

1229.00 €

iPad Pro 13″ M4 (2024)

 • 13″ Ultra Retina XDR display
 • M4 chip
 • True Tone display
 • 12MP Wide camera, 4K
 • video ProRes
 • Landscape 12MP Ultra
 • Wide front camera
 • ProMotion technology
 • Up to 2TB storage
 • Supports Apple Pencil Pro and Apple Pencil USB-C
 • Supports Magic Keyboard

1589.00 €

Eksploro aksesorët për iPad Air

Top