Kompjuteri yt i ardhshëm nuk është kompjuter i zakonshëm.

Është një copë xhami magjik.
Është aq i shpejtë, saqë laptopët PC nuk mund t’a arrijnë dot.
Përmban kamera Pro që transformojnë realitetin.
Dhe mund t’a përdorësh me prekje, laps digjital, tastierë, dhe tani trackpad.
Ky është iPad Pro i ri.

Liquid Retina Display

Liquid Retina Display nuk është vetëm i mrekullueshëm dhe gjithëpërfshirës, por gjithashtu përmban teknolojgi mjaft të avancuar. ProMotion, True Tone dhe ngjyra të nivelit industrial, bëjnë që gjithçka të duket mahnitëse. Thjeshtë, ky kombinim i veçorive e bën këtë ekranin më të përparuar mobil në botë.

Kamerat

Hap gjigant në avancimin e iPad kamerëve.

Pro kamerët

Kamera të avancuara të kombinuara me një ekran të madh, përformancë të shpejtë dhe sensorë mjaft të kalibruar janë faktorë që vazhdojnë ta mbajnë iPad-in unik. Wide dhe Ultra Wide kamerat ju ndihmojnë ta merrni foton apo videon perfekte. Dhe së bashku me mikrofonët të kualitetit të lartë dhe katër altoparlantë, mund t’a shndërroni iPad-in në një pajisje filmike.

12MP WIDE CAMERA

NEW 10MP ULTRA WIDE CAMERA

Skaneri LiDAR

LiDAR (Light Detection and Ranging) përdoret për të përcaktuar distancën duke matur kohën që i duhet dritës t’a arrijë një objekt dhe të reflektojë prapa. Është teknologji aq e avancuar, saqë përdoret nga NASA për misionin e ardhshëm në Mars. Dhe tani është krijuar që t’i përshtatet iPad Pro-së. Ajo funksionon në nivelin e fotonit, operon me shpejtësi nanosekondësh, dhe hap mundësi të jashtëzakonshme për AR (Augmented Reality) e më gjerë.

Trackpad i ri-imagjinuar

Trackpad-i më i ri për iPad Pro hap rrugë të re të përdorimit të iPadOS. Mundëson kontrollimin e kursorit në iPadOS, që është ideale për punë si Excel, Word, ose çdo punë tjetër që mundësohet me trackpad. Dhe mund të navigosh me lehtësi me Multi-Touch gjeste, si lëvizja në ballinë dhe ndërrimi i hapësirëve.

Tastierë e plotë

Një tastierë me madhësi të plotë të krijuar për iPad Pro sjell taste individuale të forta dhe Scissor mekanizmin me 1mm udhëtim për një përvojë të rehatshme dhe të qetë të shtypjes. Shkruani romanin e juaj, krijoni një plan biznesi ose shfletoni inboxin. Dhe me taste të ndritshme në prapavijë, ju mund t’i kryeni punët gjatë ditës dhe natës.

iPAD PRO është zgjidhja më kompakte mobile që keni mundur të bëni.

iPad Pro 12.9″ (2020)

Liquid Retina display
12.9-inch (diagonal) LED-backlit
Multi‑Touch display with IPS technology
2732-by-2048-pixel resolution at 264 pixels per inch (ppi)
12-megapixel rear camera
7-megapixel facetime camera
LiDAR Scanner
Up to 10 hours battery life

1049€

iPad Pro 11″ (2020)

Liquid Retina display
11-inch (diagonal) LED-backlit
Multi‑Touch display with IPS technology
2388-by-1668-pixel resolution at 264 pixels per inch (ppi)
12-megapixel rear camera
7-megapixel facetime camera
LiDAR Scanner
Up to 10 hours battery life

859€

Eksploro aksesorët për iPad Pro

Blej Tani