iPad

Zbavitje, kënaqësi dhe seriozitet në një

Mëso, luaj, lundro, krijo. iPad ju jep Retina Display edhe në këtë model. Performancë të shkëlqyer, dhe aplikacione, të bëni atë që ju dëshironi. Kudo, lehtësisht, në mënyrë magjike.
null

9.7-inch Retina display

null

64‑bit A10 chip

null

10-hour battery life

null

Over 1 million apps

null

iOS 11

null

8MP and FaceTime HD cameras

null

Touch ID fingerprint sensor

null

1 pound

null

Wi-Fi and LTE

iPAD është zgjidhja më kompakte mobile që keni mundur të bëni.
iPad 6 img placeholder2a

iPad 9.7`` (2018) wifi

9.7-inch RETINA Multi-Touch display with IPS technology
2048 x 1536-pixel resolution at 264 ppi
8-megapixel camera
Face detection
Wi‑Fi (802.11a/b/g/n/ac); dual band (2.4GHz and 5GHz)
Bluetooth 4.2 technology
Up to 10 hours of battery usage
Supports Apple Pencil

349€

iPad 6 img placeholder2a

iPad 9.7`` (2018) wifi+cell

9.7-inch RETINA Multi-Touch display with IPS technology
2048 x 1536-pixel resolution at 264 ppi
8-megapixel camera
Face detection
Wi‑Fi (802.11a/b/g/n/ac); dual band (2.4GHz and 5GHz)
Bluetooth 4.2 technology
Up to 10 hours of battery usage
Supports Apple Pencil

527€

Eksploro aksesorët për iPad

Blej Tani