iPhone 11 Pro

Përfundimisht Pro.

Një sistem transformues kamerash të trefishtë, me aftësi të shumta dhe pa kompleksitet. Një hap i paparë në jetëzgjatjen e baterisë. Dhe një çip i mahnitshëm që rrit aftësinë e Machine-Learning, ku shtyn kufijtë se çka mund të bëjë një telefon i mençur. Mirësevini në iPhone-in e parë, mjaft i fuqishëm për t’u quajtur Pro.

Hidhni një vështrim nga afër.

Dy madhësi. Katër ngjyra. I dizajnuar nga çeliku i pandryshkshëm dhe qelqi.

Njoftohuni me sistemin e parë me kamerë trefishe, që kombinon teknologjinë më të re me thjeshtësinë legjendare të iPhone-it. Zëni kuadro deri në katër herë më shumë hapësirë. Fotografoni imazhe të bukura në ndriçim shumë më të ulët. Xhiro me kamerën me kualitet më të lartë ndonjëherë në një smartphone — pastaj montoni me të njëjtat mjete që i monton fotografitë. Nuk keni pasur asnjë telefon sikur ky!

Ultra Wide Camera

 • 13 mm focal length
 • ƒ/2.4 aperture
 • 5-element lens
 • 120° field of view
 • 4x more scene
 • 12MP sensor

Wide Camera

 • 26 mm focal length
 • ƒ/1.8 aperture
 • 6-element lens
 • Optical image stabilization
 • 100% Focus Pixels
 • New 12MP sensor

Telephoto Camera

 • 52 mm focal length
 • Larger ƒ/2.0 aperture
 • 6-element lens
 • Optical image stabilization
 • 2x optical zoom
 • 12MP sensor

Fushë tejet të zgjeruar të pamjes.

 iPhone 11 Pro ju lejon të zmadhoni nga Telephoto deri në kamerën e re Ultra Wide, për një gamë mbresëlënëse optike zmadhimi deri në 4x.

Telephoto
Wide
Ultra Wide

Interface elegant, gjithëpërfshirës.

Sistemi i kamerave është i ndërtuar ashtu që ju lejon të shihni se çfarë po ndodhë jashtë kornizave të imazhit — dhe thjeshtë kliko për t’a kapur atë imazh. Dhe nuk ka pothuajse asgjë midis jush dhe subjektit tuaj, përveç një kamere të re Pro. Kështu që, gjithmonë jeni të zhytur plotësisht në skenë.

4K video

Xhiro. Rrotullo. Zmadho. Kufizo. Monto. Ndriço. Luaj me të. Duaje.

iPhone 11 Pro ju lejon të inqizoni video aq të bukura, me detaje të mëdha dhe lëvizje të këndshme, që ju bën të shijoni pamjen nga ekrani. Fuqia epike e procesorit mundëson xhirimin në 4K me një shtrirje dinamike të zgjeruar dhe stabilizim kinematografik të videos — të gjitha me 60 fps. Poashtu do keni mjete më të fuqishme për montimin e videove.

Video kualiteti më i lartë nga të gjitha smartphone tjerë.

Spërkatje? Pffft.

iPhone më rezistent ndaj lëngjeve se kurrë!

iPhone 11 Pro i ri zgjedhja juaj

iPhone 11 Pro

5.8‑inch (diagonal) all‑screen OLED Multi‑Touch display
2436‑by‑1125-pixel resolution at 458 ppi
A13 Bionic chip
Triple 12MP Ultra Wide, Wide, and Telephoto cameras
Up to 18 hours video playback

1229€

iPhone 11 Pro Max

6.5‑inch (diagonal) all‑screen OLED Multi‑Touch display
2688‑by‑1242-pixel resolution at 458 ppi
A13 Bionic chip
Triple 12MP Ultra Wide, Wide, and Telephoto cameras
Up to 20 hours video playback

1389€

Eksploro aksesorët për iPhone 11 Pro.

Blej Tani