Sasia e duhur
e gjithçkaje.

Sistemi i ri me kamerë të dyfishtë zënë hapsirë më të madhe të skenës. Tashmë me çipin më të shpejtë në ndonjë smartphone dhe jetëzgjatësinë e gjatë të baterisë, ju mundësohet të punoni më shumë, e ta ngarkoni më pak atë. Si dhe inqizoni video të kualitetit më të lartë të mundshëm në ndonjë smartphone.

Opsione të shumta ngjyrash, për përsonalitete të ndryshme.

  • Black
  • White
  • Green
  • Purple
  • Yellow
  • Red

Fotografimi me iPhone 11 është mahnitëse!

Sistem i ri me kamerë të dyfishtë.

Kamera Ultra Wide solli fotografimin në nivel tërësisht tjetër. Një interface i ridizajnuar përdorë kamerën e re Ultra Wide për t’ju treguar se çfarë po ndodhë jashtë kornizave — dhe ta fotografoni atë hapsirë shtesë. Është kamera më e njohur në botë, tani me një prespektivë të re.

12MP Wide

Wide Sensor ka tani 100% Focus Pixel për një autofokus deri 3x më të shpejtë në ndiçim të ulët.

12MP Ultra Wide

Mund të fotografoni deri në 4x më shumë hapësirë. I jashtëzakonshëm për foto gjatë udhëtimeve, në grupe dhe hapësira të mëdha.

“Kërceni në 3…2…1”

Kamera e re Ultra Wide.

Fotografoni peisazhe të mëdha. Kapni turmën e madhe në festivale muzikore dhe gjithë skenën. Fotografoni hapësira të gjëra kur udhëtoni në pushime me familjen. Shfrytëzoni kreativitetin tuaj për të kapur momente fantastike — si kjo e treguar më lartë!

Ndriçimi i ulët? Mos u shqetësoni.

Njoftohuni me Night Mode.

Aktivizohet automatikisht kur kamera juaj vëren që nuk ka ndriçim të mjaftueshëm. Jeni në një vend të errët? Mos u shqetësoni, prap mund të bëni foto fantastike. Nuk keni nevojë për blic, sepse ngjyrat janë të natyrshme dhe fotot më të ndriçuara.

Më i fuqishëm dhe më i rezistueshëm.

Përmban qelqin më të fortë në ndonjë smartphone.

Pjesa e përparme dhe e prapme janë të përforcuar përmes një procesi të shkëmbimit të dyfishtë të joneve.

Më rezistent ndaj ujit se iPhone XR.

iPhone 11 është rezistent ndaj ujit deri në 2 metra thellësi, për 30 minuta — dyfishi i thëllësisë së iPhone XR.

Blej iPhone 11.

6.1‑inch (diagonal) all-screen LCD Multi-Touch display with IPS technology
True Tone display
Fingerprint‑resistant oleophobic coating
Up to 256GB storage
A13 Bionic chip
Dual 12MP Ultra Wide and Wide cameras

889€

Eksploro aksesorët për iPhone 11

Blej Tani