iPhone 12 Pro

Lë kohen prapa.

5G bëhet Pro. A14 Bionic Chip tejkalon çdo smartphone çip tjetër. Sistemi i kamerave Pro çon Low-Light fotografimin në nivel krejtësisht tjetër — duke marrë hov edhe më të madh në iPhone 12 Pro Max. Ceramic Shield ruan xhamin për 4x më shumë nga rënia. Ky është iPhone-i më i mirë derimë tani.

Kornizë më t'ngushtë, ekran më t'madh.

iPhone 12 Pro Max
6.7” Super Retina
XDR display

iPhone 12 Pro
6.1” Super Retina
XDR display

Ceramic Shield. Epike.

Ceramic Shield, tougher than any smartphone glass

Sjell rezistencë më të madhe nga uji.

Rezistencë nga uji në standardin IP68

Katër ngjyra mahnitëse.

Pacific Blue, Gold, Silver dhe Graphite

Wireless. Shpejtë.

Përshëndetje, 5G.

5G transformon iPhone-in me shpejtësi marramendëse wireless dhe përformancë më të mirë në rrjete të mbingarkuara. Tani mund të shkarkoni skedarë të mëdhenjë kur jeni në lëvizje, ose të trasmetoni filma HDR me cilësi të lartë. Pa vonesa! Dhe e gjithë kjo shpejtësi hap mundësi të madhe për të ardhmen e aplikacioneve.

iPhone makes the most of 5G

iOS 14

Për një përvojë më të mirë.

iOS 14 është i mbushur me Shortcuts që ju japin atë që dëshironi, menjëherë kur dëshironi.

iPhone 12 Pro i ri zgjedhja juaj

iPhone 12 Pro

6.1‑inch (diagonal) all‑screen OLED Multi‑Touch display
2436‑by‑1125-pixel resolution at 458 ppi
A14 Bionic chip
Triple 12MP Ultra Wide, Wide, and Telephoto cameras
Up to 18 hours video playback

1215€

iPhone 12 Pro Max

6.7‑inch (diagonal) all‑screen OLED Multi‑Touch display
2688‑by‑1242-pixel resolution at 458 ppi
A14 Bionic chip
Triple 12MP Ultra Wide, Wide, and Telephoto cameras
Up to 20 hours video playback

1315€

Eksploro aksesorët për iPhone 12 Pro.

Blej Tani