iPhone 12

Çdo gjë me masë.

iPhone 12 përmbanë çipin më të shpejtë në telefon A12 Bionic. Dhe shpejtësi të 5G. OLED Display me Ceramic Shield që ruan xhamin nga dëmtimi për 4x. Night Mode për fotot në mbrëmje. Dhe poashtu — vjen në dy madhësi perfekte.

I vogël, i hollë dhe i shpejtë.
Dhe 5G.

Ceramic Shield. Mos ke frike nga rënia!

Ruan xhamin nga dëmtimi për 4x më shumë.

H2OK

Rezistencë edhe më të mirë ndaj derdhjes dhe spërkatjes.

icon_a14_bionic__favv772lftme_large_2x

A14 Bionic Chip është çipi më i shpejtë në një smartphone.

Sepse mundëson ekzekutimin e 3 trilion operacineve në Neural Engine. Ose xhirimet në Dolby Vision — ku numër i madh i kamerave Pro nuk e bëjnë këtë. Ka qëndrueshmëri të gjatë të baterisë. Dhe është para kohës së saj, e përgatitur për të furnizuar pothuajse gjithçka që vjen më pas.

Çipi i njejtë si në iPhone 12 Pro

Super Retina XDR Display

OLED, më në fund!

Blej iPhone 12.

iPhone 12

Super Retina XDR display
6.1‑inch (diagonal) all‑screen OLED display
2532‑by‑1170-pixel resolution at 460 ppi
A14 Bionic chip
5.78 ounces (164 grams)

889€

iPhone 12 Mini

Super Retina XDR display
5.4‑inch (diagonal) all‑screen OLED display
2340‑by‑1080-pixel resolution at 476 ppi
A14 Bionic chip
4.76 ounces (135 grams)

845€

Eksploro aksesorët për iPhone 12

Blej Tani