iPhone 13 Pro

Më Pro nuk bëhet.

E ardhmja është këtu.

Sistem kamerash pakrahasimisht më të fuqishme. Ekran tepër reagues, ku çdo ndërveprim ndihet sërish i ri. Çipi më i shpejtë i smartfonëve në botë. Qëndrueshmëri e jashtëzakonshme. Dhe një hap i madh në kohëgjatësinë e baterisë. Ky iPhone na bën edhe neve Pro.

Super Retina XDR display me ProMotion

Tung,
ProMotion.

Njihu me ekranin 120Hz (adaptive) display që do ta ndryshon perceptimin.

Mbrojtëse nga keramika, më e qëndrueshme se cilido xham smartfoni

Industry-leading IP68 water resistance3

Surgical-grade stainless steel

Zhvendos fokusin. Dramatizo.

Prezantimi i Cinematic mode.

Now iPhone can shoot with shallow depth of field and automatically add elegant focus transitions between subjects. Cinematic mode can also anticipate when a prominent new subject is about to enter the frame and bring them into focus when they do, for far more creative storytelling. You have the option to change focus or adjust the level of bokeh even after capture. We can’t wait to see what you do with it.

The only smartphone that lets you edit the depth effect after you shoot

Shoot with the Wide, Telephoto, or TrueDepth camera in Cinematic mode

Cinematic mode supports Dolby Vision HDR

Blej iPhone 13 Pro

iPhone 13 Pro

  • Super Retina XDR with ProMotion
  • 6.1‑inch all‑screen OLED display
  • 2532‑by‑1170-pixel resolution at 460 ppi
  • A15 Bionic chip
  • 7.19 ounces (204 grams)

1,399.00 €

iPhone 13 Pro Max

  • Super Retina XDR with ProMotion
  • 6.7‑inch all‑screen OLED display
  • 2778‑by‑1284-pixel resolution at 460 ppi
  • A15 Bionic chip
  • 8.46 ounces (240 grams)

1,469.00 €

Eksploro aksesorët për iPhone 13

Top