iPhone 13

Çdo gjë me masë.

iPhone 13 përmbanë çipin më të shpejtë në telefon A15 Bionic. Dhe shpejtësi të 5G. OLED Display me Ceramic Shield që ruan xhamin nga dëmtimi për 4x. Night Mode për fotot në mbrëmje. Dhe poashtu — vjen në dy madhësi perfekte.

Sistemi ynë më i avancuar ndonjëherë i kamerave të dyfishta.

Çip i rrufeshëm që e lë konkurrencën pas.

Hap i madh në jetëngjatësinë e baterisë që do e vini re çdo ditë.

Superfuqia juaj e re.

Si arritëm ta kemi kamerën aq të përsosur?

Kamera e re Ultra Wide zbulon më shumë detaje në zonat e errëta të fotografive tuaja

Kamera e re kap 47% më shumë dritë, për fotografi dhe video më të mira

Stabilizimi i ri optik i imazhit me ndërrim të sensorit i mban fotografitë të qëndrueshme edhe kur ju nuk jeni

Përshtatet madje edhe në iPhone 13 mini

Cinematic Mode krijon automatikisht efekte të bukura të thellësisë dhe kalime të fokusit

Cinematic Mode gjithashtu mund të parashikojë kur një subjekt i ri i spikatur do të hyjë në skenë dhe të zhvendosë fokusin automatikisht tek ai. Tani mund të krijoni pa mundim video që duken dhe ndjehen si filma.

Ju madje mund të rregulloni efektin e thellësisë pasi xhirimit.

Cinematic mode xhiron në Dolby Vision HDR

Blej iPhone 13.

iPhone 13

Super Retina XDR display
6.1‑inch (diagonal) all‑screen OLED display
2532‑by‑1170-pixel resolution at 460 ppi
A15 Bionic chip
5.78 ounces (164 grams)

909€

Eksploro aksesorët për iPhone 13

Blej Tani