iPhone 14

I madh. Dhe më i madh.

Bateria me jetëgjatësinë më të madhe ndonjëherë.

Sistem kamerash pakrahasimisht më të fuqishme. Ekran tepër reagues, ku çdo ndërveprim ndihet sërish i ri. Çipi më i shpejtë i smartfonëve në botë. Qëndrueshmëri e jashtëzakonshme. Dhe një hap i madh në kohëgjatësinë e baterisë. Ky iPhone na bën edhe neve Pro.

Foto juaj.
Fonti juaj.
Shkurtesa juaj.
iPhone-i juaj.

iOS 16 ju mundëson pernodanizimin e Lock Screen sipa dëshirës. Shtresoni një foto për ta bërë atë të shfaqet. Gjurmoni unazat tuaja të aktivitetit. Dhe shikoni përditësimet drejtpërdrejt nga aplikacionet tuaja të preferuara.

Transparenca e gjurmimit të aplikacioneve ju lejon të vendosni se cilat aplikacione lejohen të gjurmojnë aktivitetin tuaj - është vetëm një shembull se si iPhone është krijuar për t'ju vënë në kontroll të asaj që ndani dhe me kë e ndani atë

Karakteristika të reja jetike të sigurisë që shpresojmë se nuk do t'ju duhen kurrë.

Qetësi mendore kur jeni jashtë rrjetit.

Nëse nuk keni shërbim celular ose Wi‑Fi, iPhone ju lejon të dërgoni mesazhe për shërbimet e urgjencës përmes satelitit.

Zbulimi i përplasjeve kërkon ndihmë kur ju nuk mundeni.

iPhone 14 mund të zbulojë një përplasje të rëndë me makinë, më pas telefonon 911 dhe njofton kontaktet tuaja të urgjencës.

Jetëgjatësia më e mirë të baterisë ndonjëherë në iPhone 14 Plus. Jetëgjatësi e jashtëzakonshme e baterisë gjatë tërë ditës në iPhone 14.

Deri

26 orë

video playback oniPhone 14 Plus

Deri

20 orë

video playback oniPhone 14

Add a MagSafe charger for faster wireless charging5

21% më shumë ekran.

Tani është i madh.

iPhone 14 Plus ka një ekran të madh Super Retina XDR.

Blej iPhone 14

iPhone 14

 • Super Retina XDR display
 • 6.1‑inch (diagonal) all‑screen OLED display
 • Emergency SOS via satellitefootnote
 • Emergency SOS
 • Crash Detection
 • A15 Bionic chip with 5-core GPU
 • Advanced dual-camera system 12MP Main | Ultra Wide
 • Up to 20 hours video playbackfootnote

985.00 €

iPhone 14 Plus

 • Super Retina XDR display
 • 6.7‑inch (diagonal) all‑screen OLED display
 • Emergency SOS via satellitefootnote
 • Emergency SOS
 • Crash Detection
 • A15 Bionic chip with 5-core GPU
 • Advanced dual-camera system 12MP Main | Ultra Wide
 • Up to 26 hours video playbackfootnote

1095.00 €

Eksploro aksesorët për iPhone 14

Top