iPhone SE

Fuqi e duhur.Çmimi i duhur.

Bateria me jetëgjatësinë më të madhe ndonjëherë.

Sistem kamerash pakrahasimisht më të fuqishme. Ekran tepër reagues, ku çdo ndërveprim ndihet sërish i ri. Çipi më i shpejtë i smartfonëve në botë. Qëndrueshmëri e jashtëzakonshme. Dhe një hap i madh në kohëgjatësinë e baterisë. Ky iPhone na bën edhe neve Pro.

Shpejtësi e shtuar në familje.

A15 Bionic përmirëson pothuajse gjithçka që bëni. Aplikacionet ngarkohen menjëherë dhe rrjedhshëm.

Transparenca e gjurmimit të aplikacioneve ju lejon të vendosni se cilat aplikacione lejohen të gjurmojnë aktivitetin tuaj - është vetëm një shembull se si iPhone është krijuar për t'ju vënë në kontroll të asaj që ndani dhe me kë e ndani atë

Por kjo nuk është e tëra.

Përfitoni performancë të jashtëzakonshme gjatë kënaqësisë së lojrave.

Performancë grafike deri në 1.2x më të shpejtë.

A15 Bionic madje fuqizon veçoritë e avancuara të fotografisë që e bëjnë çdo pjesë të fotografisë suaj – fytyrat, vendet, gjithçka – të duket e mrekullueshme.

Bateri akoma të qëndrueshme.

Një çip shumë efikas, një bateri e përmirësuar dhe iOS 16 punojnë së bashku për të rritur jetëgjatësinë e baterisë. Kur të duhet të karikosh, thjesht vendose iPhone SE në një karikues me valë. Ose lidhni një karikues 20W ose më të lartë për karikim të shpejtë nga zero në deri në 50 për qind për vetëm 30 minuta.

Shkarkime më të shpejta.

Transmetim më i shpejtë.

Lojër më e shpejtë.

Më pak vonesë.

Më shumë qejf.

Nga transmetimi i drejtpërdrejtë, te lojërat me shumë lojtarë, te shpërndarja e videove, 5G vërtetë i shpejton gjërat. Madje e bën FaceTime me definicion të lartë dhe SharePlay të ndjehen të qetë kur jeni në lëvizje. Kur nuk ju nevojitet gjithë ajo shpejtësi, iPhone SE kalon në modalitetin Smart Data për të ruajtur jetëgjatësinë e baterisë.

Me fuqinë e A15 Bionic dhe një lidhje të shpejtë 5G, ju jeni të konfiguruar për vitet në vijim.

Kamera, me të cilën lidheni njëheri.

Kujtimet ndodhin mes çastit dhe shkrepjes.

Çipi A15 Bionic bën të gjitha llojet e llogaritjeve në prapaskenë për t’i bërë fotot tuaja të duken të shkëlqyera.

Blej iPhone SE

iPhone SE

  • 4.7” Retina HD display
  • Emergency SOS
  • Advanced camera 12MP Main
  • Up to 15 hours video playback
  • A15 Bionic chip with 4-core GPU
  • Touch ID
  • 5G cellular

599 €

Eksploro aksesorët për iPhone 14

Top