iPhone X

Briliant. Në çdo aspekt.

Liquid Retina ekrani i ri — LCD më i avansuar në industri. Face ID akoma më të shpejt. Çipi më inteligjent dhe më i fuqishëm që mund të gjindet në ndonjë smartphone. Sistem mahnitës kamerash. iPhone XR. I bukur nga cilido kënd që e vështroni.

iPhone XR

Ekran 6.1″

Prezanton Liquid Retina.

Ekrani i ri në iPhone XR është LCD më i avansuar që mund të gjindet në ndonjë smartphone. Dizajni inovativ backlight lejon që ekrani të zgjatet deri tek skajet e tij. Kështu mund ti shihni ngjyrat reale nga një kënd deri tek tjetri.

Lider i industrisë në saktësinë e ngjyrave.

Gamë e gjërë ngjyrash

Prek për ta zgjuar

Materialet e jashtëzakonshme.

Xhami më i qëndrueshëm ndonjëherë në smartphone. Kornize e finalizuar në mënyrë të sofistikuar me precizitet të lartë. Nivel i ri i qëndrueshmërisë ndaj ujit dhe pluhurit.

A12 Bionic

Ky është çipi më inteligjent dhe më i qënsrueshëm i përdor ndonjëherë në smartphone, me gjeneratën e së ardhmes Neural Engine. Për realitet të shtuar mahnitës. Portrete të jashtëzakonshme me Depth Control. Shpejtësi dhe rrjedhshmëri në çdo gjë që bëni.

Deri

50% më e shpejt
performanca grafike

Deri

15% më e shpejt
performanca e bërthamave

Up to

50% më i vogël
konsumimi i energjisë në efiçiencën e bërthamave

A12 Bionic

8-bërthama

Neural Engine

I rritur

Signal procesori i imazheve

I avansuar

Kontrolleri i performancës

Dual 12MP kamera e pasme

ƒ/1.8

objektiv kënd-gjerë

2x sensor më i shpejt

për Smart HDR në fotove tuaja

Portrait mode

me Depth Control

4K video

deri 60 fps

TrueDepth kamera

ƒ/2.2

objektiv kënd-gjerë

1080p HD video

deri 60 fps

Portret mode

me Depth Control

iPhone XR i ri zgjedhja juaj

iPhone X

6.1-inch display

909€

Eksploro aksesorët për iPhone XR.

Blej Tani