iPhone X

Mirësevini tek

ekranet e mëdha.

Super Retina në dy madhësi – përfshinë ekranin më të madh të paraqitur në ndonjë iPhone. Poashtu Face ID më të shpejt. Çipin më të fuqishëm dhe më inteligjent të përdorur në ndonjë smartphone.Dhe sistemin e ri të kamerës së dyfisht. IPhone XS ka tejkaluar limitet.

iPhone XS Max

6.5″ display

Super Retina. I madh e më i madh.

OLED display special i iPhone XS shfaqë ngjyrat më të sakta në industri, HDR, dhe true blacks. Dh iPhone-i ynë XS Max ka ekranin më të madh ndonjëherë.

iPhone XS

5.8″ display

Materialet e jashtëzakonshme.

Xhami më i qëndrueshëm ndonjëherë në smartphone. I finalizuar në ngjyrë të bukur ari, e arritur me proces të nivelit atomik. Kornizë çeliku të përpunuara me precizitet e saktësi. Dhe nivel i ri i qëndrueshmërisë ndaj ujit dhe pluhurit.

A12 Bionic

Deri

50% më e shpejt
performanca grafike

Deri

15% më e shpejt
performanca e bërthamave

Deri

50% më e vogël
fuqia e shfrytëzuar në efiçiencën e bërthamave

A12 Bionic

8-core

Neural Engine

i rritur

Procesori i signaleve të imazheve

I avansuar

Kontrolleri i performancës

E dyfisht 12MP kamera e pasme

ƒ/1.8

objektiv kënd-gjerë

2x senzor më i shpejt

për Smart HDR përgjatë fotove tuaja

4K video

deri 60 fps

ƒ/2.4

telefoto objektiv

Portrait mode

me kontrollë thellësie

TrueDepth camera

ƒ/2.2

objektiv kënd-gjerë

1080p HD video

deri 60 fps

Portrait mode

me kontrollë thellësie

iPhone XS i ri zgjedhja juaj

iPhone X

5.8-inch display

1129€

iPhone X

6.5-inch display

1229€

Eksploro aksesorët për iPhone XS.

Blej Tani