iPhone 14 Pro

Pro. Dhe përtej.

Lock Screen inteligjent.

Tani Lock Screen-i juaj është gjithmonë i vështruar, kështu që as nuk duhet ta prekni për të qëndruar në dijeni. Kur iPhone është i kthyer me fytyrë poshtë ose në xhep, errësohet për të kursyer jetëgjatësinë e baterisë.

Njihuni me fytyrën e re të iphone

Prezantimi i Dynamic Island, një risi e vërtetë e Apple që është harduer dhe softuer dhe diçka në mes. Ajo flluskon muzikën, rezultatet sportive, FaceTime dhe shumë më tepër – të gjitha pa ju larguar nga ajo që po bëni.

Ekran gjithmonë aktiv.
Gjithmonë në gatishmëri.

Prezantimi i Dynamic Island, një risi e vërtetë e Apple që është harduer dhe softuer dhe diçka në mes. Ajo flluskon muzikën, rezultatet sportive, FaceTime dhe shumë më tepër – të gjitha pa ju larguar nga ajo që po bëni.

Kur iPhone është i kthyer me fytyrë poshtë ose në xhep, errësohet për të kursyer jetëgjatësinë e baterisë.

Tërë ditën
jetëgjatësia e baterisë
edhe me kaq shumë
aftësi të reja

Foto juaj.
Fonti juaj.
Shkurtesa juaj.
iPhone-i juaj.

iOS 16 ju mundëson pernodanizimin e Lock Screen sipa dëshirës. Shtresoni një foto për ta bërë atë të shfaqet. Gjurmoni unazat tuaja të aktivitetit. Dhe shikoni përditësimet drejtpërdrejt nga aplikacionet tuaja të preferuara.

Një ekran që është deri në 2 herë më i ndritshëm në diell.

Karakteristika të reja jetike të sigurisë që shpresojmë se nuk do t'ju duhen kurrë.

Qetësi mendore kur jeni jashtë rrjetit.

Nëse nuk keni shërbim celular ose Wi‑Fi, iPhone ju lejon të dërgoni mesazhe për shërbimet e urgjencës përmes satelitit.

Zbulimi i përplasjeve kërkon ndihmë kur nuk mundeni.

iPhone 14 Pro mund të zbulojë një përplasje të rëndë me makinë, më pas telefononi 911 dhe njoftoni kontaktet tuaja të urgjencës.

Sistemi i kamerës Pro merr

masovikisht më shumë Pro.

Prezantimi i kamerës kryesore krejtësisht të re 48MP me një avansim të senzorit quad-piksel.

Kornizë që të lë pa frymë. Për së dyti.

Modaliteti kinematografik tani shkrep në 4K HDR me 24 fps – standardi i industrisë së filmit. Lërini njerëzit tuaj të thërrasin njerëzit tanë.

Modaliteti kinematografik tani shkrep në 4K HDR me 24 fps – standardi i industrisë së filmit. Lërini njerëzit tuaj të thërrasin njerëzit tanë.

Video me cilësinë më të lartë
në një smartphone.

Organizatori që qëndron pas gjithë kësaj.

Thuaj përshëndetje A16 Bionic,
çipi i fundit i smartfonëve.

Baterime të gjitha,dhe tërë ditën.

Edhe pse me shumë risi, iPhone 14 Pro ende ofron jetëgjatësi të mahnitshme të baterisë gjatë tërë ditës.

Deri

29 orë

video playback on iPhone 14 Pro Max

Deri

23 orë

video playback on iPhone 14 Pro

Add a MagSafe charger for faster wireless charging8

Blej iPhone 14 Pro

iPhone 14 Pro

  • Super Retina XDR with ProMotion
  • 6.1‑inch all‑screen OLED display
  • 2556‑by‑1179-pixel resolution at 460 ppi
  • A16 Bionic chip
  • 7.27 ounces (206 grams)

1,329.00 €

iPhone 14 Pro Max

  • Super Retina XDR with ProMotion
  • 6.7‑inch all‑screen OLED display
  • 2796‑by‑1290-pixel resolution at 460 ppi
  • A16 Bionic chip
  • 8.47 ounces (240 grams)

1,469.00 €

Eksploro aksesorët për iPhone 14

Top