Më muskuloz.

Më nxitues.

Mac mini me M2 sjellë shpejtësinë që ju nevojitet për të bërë më shumë, e më shpejt. Dhe M2 Pro e ndritë atë në një nivel krejtësisht të ri – duke sjellë për herë të parë një çip pro në Mac mini. Shtojini kësaj një grup të gjithanshëm portash dhe keni një desktop mahnitës në çdo konfigurim, pavarësisht nga çipi që zgjidhni.

I fiqizuar me

8‑core CPU
10‑core GPU
Up to 24GB unified memory
100GB/s memory bandwidth
Up to 12‑core CPU
Up to 19‑core GPU
Up to 32GB unified memory
 • 200GB/s memory bandwidth

Kompatibiliteti

Mini e bën këtë.

Me macOS Ventura, aplikacionet tuaja funksionojnë shpejt në Mac mini — nga Microsoft 365 te Adobe Creative Cloud për Zoom. Dhe mbi 15,000 aplikacione dhe shtojca janë optimizuar për M2 dhe M2 Pro. Organizoni aplikacionet dhe dritaret tuaja me Stage Manager, në mënyrë që të qëndroni të fokusuar derisa lëvizni pa probleme midis detyrave. Zhytuni në një seancë lojrash me shumë lojtarë me SharePlay. Ose filloni një listë detyrash në iPhone tuaj dhe merre atë në Mac mini pa humbur asnjë hap.

Performancë kështjellash. Pa kështjellë.

Design

Pavarësisht nëse zgjidhni M2 ose M2 Pro, performanca dhe efikasiteti i silikonit të Apple lejon që Mac mini t’i lërë prapa desktopët shumë herë të madhësisë së tij – të gjitha në një kornizë ikonë 19,7 centimetra katrorë.

Unified memory

Kujtim që nuk do ta harroni. Memoria e unifikuar në Mac bën më shumë se RAM-i tradicional. Një grup i vetëm memorie me gjerësi bande të lartë dhe me vonesë të ulët lejon silikonin e Apple të lëvizë të dhënat në mënyrë më efikase – kështu që gjithçka që bëni është e rrjedhshme. Konfiguro Mac mini tuaj me 8 GB dhe 24 GB memorie në M2 dhe 16 GB ose 32 GB në M2 Pro.

SSD i shpejtë

Mac mini vjen me hapësirë ​​ruajtëse të gjitha flash — deri në një SSD të jashtëzakonshme 8 TB për të gjitha bibliotekat, skedarët dhe aplikacionet tuaja të fotografive dhe videove. Kjo është deri në katër herë më shumë se gjenerata e mëparshme.

Privatësi dhe siguri

M2 dhe macOS Ventura i japin Mac mini ​​veçoritë kryesore të privatësisë dhe sigurisë përtej çdo gjëje në klasën e tij, duke përfshirë mbrojtjen e integruar kundër programeve keqdashëse dhe viruseve. Dhe “Enklava e Sigurt” e gjeneratës tjetër ndihmon në ruajtjen e sistemit dhe të dhënave tuaja të mbrojtura.

Mbaje të sigurtë.

Mos rreziko.

Lidhjet... të gjitha.

Me dy ose katër porte Thunderbolt 4, dy porte USB-A, HDMI, Wi‑Fi 6E dhe Gigabit Ethernet, Mac mini lidhet pothuajse me çdo gjë. Dhe nëse dëshironi shpejtësi rrjeti edhe më të shpejtë, mund të konfiguroni Mac mini me Ethernet 10 Gb për shpejtësi deri në 10 herë.

M2
M2 Pro
Previous
Next

SSD i shpejtë

Mac mini vjen me hapësirë ​​ruajtëse të gjitha flash — deri në një SSD të jashtëzakonshme 8 TB për të gjitha bibliotekat, skedarët dhe aplikacionet tuaja të fotografive dhe videove.8 Kjo është deri në katër herë më shumë se gjenerata e mëparshme.

Pivatësi dhe siguri

M2 dhe macOS Ventura i japin Mac mini ​​veçoritë kryesore të privatësisë dhe sigurisë përtej çdo gjëje në klasën e tij, duke përfshirë mbrojtjen e integruar kundër programeve keqdashëse dhe viruseve. Dhe “Enklava e Sigurt” e gjeneratës tjetër ndihmon në ruajtjen e sistemit dhe të dhënave tuaja të mbrojtura.

Wi‑Fi 6E

M2 dhe macOS Ventura i japin Mac mini ​​veçoritë kryesore të privatësisë dhe sigurisë përtej çdo gjëje në klasën e tij, duke përfshirë mbrojtjen e integruar kundër programeve keqdashëse dhe viruseve. Dhe “Enklava e Sigurt” e gjeneratës tjetër ndihmon në ruajtjen e sistemit dhe të dhënave tuaja të mbrojtura.

Zgjidhni Mac minin tuaj të ri

Mac Mini M2 (2023)
256GB SSD

 • Apple M2 chip
 • 8-core CPU, 10-core GPU
 • 16-core Neural Engine
 • 8GB unified memory (Configurable to
 • 24GB)
 • 256GB SSD
 • Two Thunderbolt / USB 4 ports
 • Gigabit Ethernet

729.00

Mac Mini M2 (2023)
512GB SSD

 • Apple M2 chip
 • 8-core CPU, 10-core GPU
 • 16-core Neural Engine
 • 8GB unified memory (Configurable to
 • 24GB)
 • 512GB SSD
 • Two Thunderbolt / USB 4 ports
 • Gigabit Ethernet

979.00

Mac Mini M2 PRO (2023)
512GB SSD

 • Apple M2 Pro chip
 • 10-core CPU, 16-core GPU
 • 16-core Neural Engine
  16GB unified memory (Configurable to
 • 32GB)
 • 512GB SSD
 • Two Thunderbolt / USB 4 ports
 • Gigabit Ethernet

1,595.00

Eksploro aksesorët tanë

Top