Gjenerata e tetë, 6-Core dhe 4-Core procesorë

4 herë Thunderbolt 3, HDMI 2.0 dhe 10GB Ethernet

Memorie më të shpejtë 2666MHz DDR4, deri në 64GB

Tani me SSD Storage deri në 2TB

Part racehorse. All workhorse.

Përveç të qenit një kompjuter i jashtëzakonshëm desktopi, Mac mini mundëson çdo gjë nga automatizimi i shtëpive, deri në kontrollimin e sistemeve kompjuterike “Render Farms”. Dhe tani me procesorët e gjeneratës së 8, Intel Quad-Core dhe 6-Core dhe Intel UHD Graphics 630, Mac mini ka edhe më shumë fuqi kompjuterike për detyrat e klasës industriale. Pra, nëse po e menaxhoni një koncert live ose jeni duke testuar aplikacionin tuaj për iOS, Mac mini është distanca më e shkurtër midis një ideje të shkëlqyeshme dhe një rezultati të madh.

5X

faster system performance

60%

faster Intel integrated graphics

70%

more MSP (maximum sustained power)

6-core

Intel Core i5 or i7 processor

4.6GHz

Turbo Boost

2X

increased airflow

Climb in. Geek out.

Mac mini përmbanë memorie me përformancë të lartë 2666MHz DDR4 SO-DIMM për renderim më të shpejtë, punë me skedarë masivë, ose për punë me shumë makina virtuale. Dhe tani, mund të konfigurosh më shumë memorie — deri në 64GB — për të kryer punë edhe më të ngarkuara.

7.8X

faster than 16GB

64GB

2666MHz DDR4 memory

Haul apps.

Mac mini tani përfshinë all-flash PCIe-based storage, me deri në katër herë shpejtësinë e leximit të opsioneve të mëparshme Flash. Kështu që, ju mund të ngarkoni skedarë gjigantë dhe të nisni aplikacionet më shpejt se kurrë — dhe me 2TB SSD në dispozicion, ju do të keni dy herë hapësirën për të gjitha.

2TB

SSD storage

4X

faster read speed

3.4GB/s

sequential read speed

Siguria Next-Gen.

Mac mini përmbanë Apple T2 Security Chip – që mundëson Mac mini-n të jetë më e sigurtë. T2 Security Chip konsolidon disa kontrollues në një, dhe përfshinë një koprocesor “Secure Enclave” që siguron themelet për Harddisk hapsirë të enkriptuar dhe aftësive për një “boot” të sigurtë të kompjuterit.

Consolidated controllers

Secure boot capability

Secure Enclave coprocessor

Encrypted storage capability

Procesori

Part racehorse. All workhorse.

Përveç të qenit një kompjuter i jashtëzakonshëm desktopi, Mac mini mundëson çdo gjë nga automatizimi i shtëpive, deri në kontrollimin e sistemeve kompjuterike “Render Farms”. Dhe tani me procesorët e gjeneratës së 8, Intel Quad-Core dhe 6-Core dhe Intel UHD Graphics 630, Mac mini ka edhe më shumë fuqi kompjuterike për detyrat e klasës industriale. Pra, nëse po e menaxhoni një koncert live ose jeni duke testuar aplikacionin tuaj për iOS, Mac mini është distanca më e shkurtër midis një ideje të shkëlqyeshme dhe një rezultati të madh.

5X

faster system performance

60%

faster Intel integrated graphics

70%

more MSP (maximum sustained power)

6-core

Intel Core i5 or i7 processor

4.6GHz

Turbo Boost

2X

increased airflow
Memorie

Climb in. Geek out.

Mac mini përmbanë memorie me përformancë të lartë 2666MHz DDR4 SO-DIMM për renderim më të shpejtë, punë me skedarë masivë, ose për punë me shumë makina virtuale. Dhe tani, mund të konfigurosh më shumë memorie — deri në 64GB — për të kryer punë edhe më të ngarkuara.

7.8X

faster than 16GB

64GB

2666MHz DDR4 memory
Kapaciteti

Haul apps.

Mac mini tani përfshinë all-flash PCIe-based storage, me deri në katër herë shpejtësinë e leximit të opsioneve të mëparshme Flash. Kështu që, ju mund të ngarkoni skedarë gjigantë dhe të nisni aplikacionet më shpejt se kurrë — dhe me 2TB SSD në dispozicion, ju do të keni dy herë hapësirën për të gjitha.

2TB

SSD storage

4X

faster read speed

3.4GB/s

sequential read speed
Apple T2 Security Chip

Siguria Next-Gen.

Mac mini përmbanë Apple T2 Security Chip – që mundëson Mac mini-n të jetë më e sigurtë. T2 Security Chip konsolidon disa kontrollues në një, dhe përfshinë një koprocesor “Secure Enclave” që siguron themelet për Harddisk hapsirë të enkriptuar dhe aftësive për një “boot” të sigurtë të kompjuterit.

Consolidated controllers

Secure boot capability

Secure Enclave coprocessor

Encrypted storage capability

Lidhjet dhe Zgjerimi

``I/O, I/O, it’s off to work you go.``

Me një shumëllojshmëri portesh, Mac mini është gati për konfigurime të ndryshme të punës. Thunderbolt 3 është port i prodhuar nga Apple, më i fuqishëm dhe versatil ndonjëherë — dhe Mac mini ka katër prej tyre. Porti i ri HDMI 2.0 ofron më shumë bandwidth se paraardhësi i tij, kështu që ju mund të gëzoni ritme më të shpejta të kuadrove. Dhe tani Mac mini mund të konfigurohet me 10Gb Ethernet, kështu që është gati për të lëvizur skedarë masivë deri në 10 herë më shpejtë.

Thunderbolt 3 ju jep disa mundësi seriozisht produktive. Transfero të dhëna deri në 40Gb/s. Ngarko pajisje të jashtme. Lidhni deri në dy ekrane 4K — madje edhe të tretën me HDMI 2.0 — ose një ekran 5K. Ose çiftoni Mac mini-n me një eGPU për performancë grafike të klasës desktop.

null

Thunderbolt 3

null

Transfero të dhëna deri në 40Gb/s

null

Ngarko dhe furnizo energji nga cilido port

null

Lidhu me eGPU

null

Fuqizo deri në dy ekrane 4K

Thunderbolt 3 gives you some seriously productive possibilities. Transfer data at up to 40Gb/s. Charge and power external devices. Connect up to two 4K displays — and even a third with HDMI 2.0 — or one 5K display. Or pair Mac mini with an eGPU for desktop-class graphics performance.

null

Thunderbolt 3

null

Transfer data up to 40Gb/s

null

Charge and provide power from any port

null

Connect with eGPU

null

Run up to two 4K displays

Zgjidhni Mac minin tuaj të ri

3.6GHz Quad-Core Processor
128GB Storage

3.6GHz quad-core 8th-generation Intel Core i3 processor
8GB 2666MHz DDR4 memory
Intel UHD Graphics 630
128GB PCIe-based SSD storage

899€

3.0GHz 6-Core Processor
with Turbo Boost up to 4.1GHz
256GB Storage

3.0GHz 6-core 8th-generation Intel Core i5 processor
Turbo Boost up to 4.1GHz
8GB 2666MHz DDR4 memory
Intel UHD Graphics 630
256GB PCIe-based SSD storage

1249€

Eksploro aksesorët tanë

Blej Tani