Mac Studio

Empower station

Prej 2299€

Gjiganti në miniaturë. Gamë të gjerë lidhjesh. Performancë e egër.

Gati për t’u zhytur?

Zgjidh
preferencën tënde.

  • 10‑core CPU
  • Up to 32‑core GPU
  • Up to 64GB unified memory
  • 400GB/s memory bandwidth
  • 20‑core CPU
  • Up to 64‑core GPU
  • Up to 128GB unified memory
  • 800GB/s memory bandwidth

Mac Studio është një desktop krejtësisht i ri. Përmabnë performancë të jashtëzakonshme, numër të madh koneksionesh dhe aftësi të reja në një formë të pabesueshme kompakte, duke vendosur gjithçka që ju nevojitet lehtësisht dhe duke transformuar çdo hapësirë në një studio. Dhe gjithçka fillon me zgjedhjen tuaj të M1 Max jashtëzakonisht të shpejtë ose M1 Ultra krejtësisht të ri - çipi më i fuqishëm ndonjëherë në një kompjuter personal.

M1 Max

M1 Max sjell fuqi për të përballuar sfidat e pothuajse çdo madhësie. Nëse jeni duke ekzekutuar shumë aplikacione, duke renditur dhe edituar mijëra foto, duke regjistruar dhe miskuar muzikë me cilësi profesionale ose duke zbuluar një ekzoplanet të ri, shpejtësia e jashtëzakonshmeM1 Max do ju përkrah edhe përtej së pritshmes.

Up to

2.5x

faster CPU performance

Up to

3.4x

faster GPU performance

Up to

2.2x

faster machine learning

Front

2x USB-C or Thunderbolt 4
1x SD Card

Back

4x Thunderbolt 4
1x 10Gb Ethernet
2x USB‑A

1x HDMI
1x 3.5mm headphone jack

M1 UltrA

I krijuar nga dy çipa M1 Max, M1 Ultra ju lejon të fuqizoni rrjedhat e punës në një shkallë të paprecedentë. Kështu që ju mund të ekzekutoni simulime komplekse të grimcave ose të punoni me mjedise masive 3D që më parë ishin të pamundura për t'u paraqitur. Dhe me dyfishin e burimeve të motorit të medias, M1 Ultra mund të mbështesë deri në 18 transmetime të videos 8K ProRes 422 – diçka që asnjë kompjuter tjetër personal nuk mund ta bëjë.

Up to

3.8X

faster CPU performance

Up to

4.5x

faster GPU performance

Up to

3.0x

faster machine learning

Blej Mac Studio

Eksploro aksesorët për Mac Studio

Top