MacBook Air

Mbështetu në të.
M3 makinë.

MacBook Air lundron në punë dhe lojë – dhe çipi M3 sjell aftësi edhe më të mëdha në laptopin më të njohur në botë. Me deri në 18 orë jetëgjatësi të baterisë, mund ta çoni MacBook Air super të lëvizshëm kudo dhe të kaloni në çdo gjë që ju pëlqen.

Super i lehtë dhe pak më shumë se 11 milimetra i hollë, MacBook Air përshtatet lehtësisht në jetën tuaj dhe është ndërtuar me planetin në mendje. MacBook Air me M3 është bërë me 50 për qind materiale të ricikluara – së pari Apple. Dhe të gjithë laptopët MacBook Air kanë një mbyllje të qëndrueshme prej alumini të ricikluar.

Më pak të bartni.Më shumë të bëni.

I ridizajnuar me çipin M2 të gjeneratës së re, MacBook Air është jashtëzakonisht i hollë dhe sjell shpejtësi dhe efikasitet të jashtëzakonshëm brenda shtëpizës së tij të qëndrueshme tërësisht prej alumini. Është laptopi ultra i shpejtë e i jashtëzakonishëm, që ju lejon të punoni, luani ose krijoni pothuajse çdo gjë – kudo.

A chipload of power.

Deri

1.6x

më i shpejtë se MacBook Air (M1)

Deri

13x

më i shpejtë se më i shpejti Intel‑MacBook Air

Deri

18 hrs

jetëgjatësi baterie

Në momentin që hapni MacBook Air tuaj, ai është gati për çdo gjë që i hidhni. Dhe pavarësisht se sa intensive është ngarkesa e punës, ajo qëndron e heshtur falë një dizajni pa ventilator. Pavarësisht nëse kryeni shumë detyra midis aplikacioneve, redaktoni video në iMovie ose luani Baldur’s Gate 3 në modalitetin e lojës, çipi M3 sjell më shumë shpejtësi dhe rrjedhshmëri për gjithçka që bëni.

MacBook Air me M3 shfrytëzon performancën e jashtëzakonshme të AI të Neural Engine për të ofruar veçori inteligjente macOS që rrisin produktivitetin dhe kreativitetin, duke përfshirë veçoritë e fuqishme të kamerës, fjalimin në kohë reale në tekst dhe kuptimin vizual.

Dhe me akses në një ekosistem të gjerë aplikacionesh që ofrojnë veçori të avancuara të AI, përdoruesit mund të bëjnë gjithçka, nga kontrollimi i detyrave të shtëpisë me AI Math Assistance në Goodnotes, tek përmirësimi automatik i fotove në Pixelmator Pro, deri te heqja e zhurmës së sfondit nga një video duke përdorur CapCut.

Një bateri që zgjat gjithë ditën. Të dy MacBook Air me M2 dhe MacBook Air me M3 ofrojnë deri në 18 orë jetëgjatësi të baterisë, kështu që ju mund ta lini përshtatësin e energjisë në shtëpi.

Krahasoni MacBook Air M3
me MacBook Air aktual.

Deri

13x

performancë më të shpejtë

Deri n 6 orë bateri më shumë

Ekran akoma më të ndriçuar

Përdorni AR për të parëMacBook Air në hapësirën tuaj të punës.

Apple Trade In

Ndërroni të vjetrin për Macbook Air-in e ri.

Thjesht sjellni kompjuterin tuaj për ndërrim për një të ri ose ricikloni atë falas. Është mirë për ju dhe planetin.

Macbook Air i ri zgjedhja juaj

Eksploro aksesorët për Macbook Pro.