MacBook Air

I lehtë vetëm në pamje.

M2 plason gjeneratën e re të Apple silikonit. CPU-ja e tij me 8 bërthama ju lejon kryerjen e detyrave të përditshme si krijimi i dokumenteve dhe prezantimeve, ose të ndërmerrni flukse pune më intensive si zhvillimi në Xcode ose miksimi në Logic Pro.

Më pak të bartni.Më shumë të bëni.

I ridizajnuar me çipin M2 të gjeneratës së re, MacBook Air është jashtëzakonisht i hollë dhe sjell shpejtësi dhe efikasitet të jashtëzakonshëm brenda shtëpizës së tij të qëndrueshme tërësisht prej alumini. Është laptopi ultra i shpejtë e i jashtëzakonishëm, që ju lejon të punoni, luani ose krijoni pothuajse çdo gjë – kudo.

2.7

peshë

0.44”

I hollë

Gati për fluturim.

Çipi M2 plason gjeneratën e ardhshme të Apple silikonit, me edhe më shumë shpejtësi dhe efikasitet se M1. Kështu që mund të bëni më shumë më shpejt me një CPU më të fuqishëm me 8 bërthama. Krijoni imazhe dhe animacione magjepsëse me një GPU deri në 10 bërthama. Punoni me më shumë transmetime videosh 4K dhe 8K ProRes me motorin e medias me performancë të lartë. Dhe vazhdoni të punoni – ose të luani – gjatë gjithë ditës dhe natës me bateri deri në 18 orë.

Deri

1.4x

më shpejtë se modeli M1

Deri

12x

më shpejtë se modeli intel

Deri

18hr

kohëzgjatje e baterisë

Çipi M2 ta ftof

Krahasuar me MacBook Air M1

Video editim/ Foto filtrim dhe efekte/ Lojëra/ Detektim i skenave/ Foto montim/ ProRes video transkod/ Foto riformatim

Performancë më e shpejtë në video editim

Krahasuar me Intel MacBook Air

Video editim/ Foto filtrim dhe efekte/ Lojëra/ Detektim i skenave/ Foto montim/ ProRes video transkod/ Foto riformatim

Performancë më e shpejtë në video editim

i shpejtë. Substancial. Hapsirë.

Me një SSD super të shpejtë deri në 2 TB, MacBook Air ju lejon të merrni me vete fotot, filmat, muzikën dhe dokumentet tuaja — dhe t’i hapni ato menjëherë.

Krijo si ta do zemra.

Falë motorit të medias me performancë të lartë në çipin M2, mund të luani dhe modifikoni edhe më shumë transmetime të videove 4K dhe 8K ProRes12 — duke përfshirë videon 4K ProRes të shkrepur në iPhone 13 Pro.

Fshehtë, por sigurt.

Apple silikoni dhe macOS sjellin siguri të avansuar, të integruar për të ndihmuar në mbrojtjen kundër malware dhe viruseve. Dhe Mac është krijuar për t’ju dhënë lirinë për të zgjedhur atë që ndani dhe si ta ndani.

Ekrani befasues Liquid Retina 13.6″ është më i madhi – dhe më i ndritshmi – ndonjëherë në MacBook Air, me mbështetje për 1 miliard ngjyra. Teksti është jashtëzakonisht i qartë, dhe fotot dhe filmat më të shkëlqyer e më të gjallë, me kontrast të pasur dhe detaje të mprehta.

500 nits ndriçimi

P3 gamë ngjyrash

True Tone teknologji

Macbook Air i ri zgjedhja juaj

Eksploro aksesorët për Macbook Pro.

Top