MacBook Air

Air fluturon tutje.

Laptopi më i dashur nga audienca, më i lehti dhe më i holli, me ndihmën e çipit M1 është transformuar në një laptop elitar. CPU përformon deri në 3.5x më shpejtë. GPU proceson deri në 5x më shpejtë. Dhe Neural Engine funksionon deri në 9x më shpejtë. Poashtu, ka qëndrueshmëri më të madhe të baterisë nga gjenerata e kaluar. Dhe nuk ka ftohës, ngase nuk ka nevojë për të!

null

I stërfuqizuar nga M1

null

Një çip i vogël. Solli ndryshimin e madh.

M1 Çipi është çip i parë nga Apple për Mac kompjuterë. I mbushur me 16 miliard tranzistorë, M1 SoC integron CPU, GPU, Neural Engine, I/O dhe shumë më shumë në një çip të vetëm. Me një përformancë të pabesueshme, teknologji të personalizuar dhe bateri efikas, M1 nuk është vetëm një hap tjetër për Mac — është tjetër nivel tërësisht.

CPU

8-core CPU

Përfundon çdo detyrë me lehtësi.

M1 ka CPU-në më të shpejtë të ndërtuar ndonjëherë nga Apple. Me këtë lloj të shpejtëisë së procesimit, MacBook Air mund të bëj detyra që nuk ka mundur ndonjëherë në gjeneratat e kaluara, me lehtësi! Ky procesor jo vetëm që rrit përformancën për 3.5x herë nga gjenerata e kaluar — por edhe balancon bërthamat me përformancë të lartë, me bërthama të efikasitetit që i kryejnë punët e përditshme duke përdorur një të dhjetën e fuqisë.

macOS Big Sur

Fuqia e macOS Big Sur në M1.

I zhvilluar për t’treguar potencialin e çipit M1, macOS Big Sur transformon Mac-un si asnjëherë mëparë. Përditësime të avancuara të aplikacioneve. Një dizajn tërësisht i ri dhe i bukur. Përmbanë karakteristika të reja në lidhje me privatësinë dhe sigurinë e kompjuterit, të nivelit më të lartë. Është sistemi më i fuqishëm operativ i krijuar nga Apple deri më tani.

Shpejtësia e duhur

M1 Çipi së bashku me macOS Big Sur e bëjnë sistemin operativ më të mprehtë. Mac Mini aktivizohet pothuajse menjëherë nga gjumi. Punët e përditshme si shfletimi i fotove dhe browsimi i Safarit janë më të shpejta. Dhe aplikacionet e tua që ngarkojnë procesorin dhe baterinë shumë, punojnë shpejtë si në asnjë Mac më parë.

Fuqi e madhe.

Aktivizohet shpejtë.

Koleksioni më i madh i aplikacioneve, ndonjëherë

Ekzekutoni aplikacione të fuqishme të krijuara për M1. Të gjitha aplikacionet tuaja ekzistuese funksionojnë falë Rosetta 2. Dhe për herë të parë, mund të përdorni aplikacionet tuaja të preferuara nga iPhone dhe iPad direkt në macOS Big Sur. Së bashku do të keni qasje në koleksionin më të madh të aplikacioneve ndonjëherë në Mac.

Retina display

Për një ekran fantastik.

Imazhet duken tejet më bukur së në një ekran pa Retina Display. Ngjyrat, mprehtësitë dhe detaje tjera janë briliant në këtë ekran me rezolucion 2560-me-1600. Tesktet janë të mprehta. Ngjyrat janë eksplozive dhe të ndritshme. Shkurtimisht, ekran i paparë!

Gamë e gjerë e ngjyrave P3

Një gamë e gjerë ngjyrash të ekspozuar.

25%

më shumë ngjyra se sRGB

Zgjidhni Macbook Air tuaj të ri

Apple M1 Chip with 8‑Core CPU and 7‑Core GPU
256GB Storage

Apple M1 chip with 8‑core CPU, 7‑core GPU, and 16‑core Neural Engine
8GB unified memory
256GB SSD storage
Retina display with True Tone
Magic Keyboard
Touch ID
Force Touch trackpad
Two Thunderbolt / USB 4 ports

1069€

Apple M1 Chip with 8-Core CPU and 8-Core GPU
512GB Storage

Apple M1 chip with 8‑core CPU, 8‑core GPU, and 16‑core Neural Engine
8GB unified memory
512GB SSD storage
Retina display with True Tone
Magic Keyboard
Touch ID
Force Touch trackpad
Two Thunderbolt / USB 4 ports

1299€

Eksploro aksesorët tanë

Blej Tani