MacBook Pro

Pro anywhere.

Çipi i ri M2 e bën MacBook Pro 13 inç më të aftë se kurrë. Po i njëjti dizajn kompakt mbështet deri në 20 orë jetëgjatësi të baterisë dhe një sistem aktiv ftohjeje për të mbështetur performancën e përmirësuar. Me një ekran të shkëlqyer Retina, një kamerë FaceTime HD dhe mikrofon me cilësi të studios, është laptopi ynë më i ndorshëm profesional.

Një nivel tutje.

Deri

1.4x

më i shpejtë se modeli M1

Deri

6x

më i shpejtë se modeli Intel

Deri

20hr

kohëzgjatje e baterisë

 

Performancë

M2 sjellë më shumë fuqi me vete krahasuar me MacBook Pro 13″ me M1

Video editim/ ProRes video transcode/ Detektim skenash/ Photo stitching/ Foto procesim/ Performancë lojrash/ Foto upscaling

Performancë më e shpejtë e video editimit

Krahasuar me Intel‑based MacBook Pro 13″

Efiçiencë termale

Ftohja aktive ruan performancën e shpejtë. Falë sistemit të tij të avancuar termik dhe efikasitetit të silikonit të Apple, MacBook Pro mund të mbajë nivele pro të performancës, kështu që ju mund të kryeni detyra intensive nga CPU dhe GPU për orë të tëra.

Performon shkëlqyeshëm me të tjerët

Ftohja aktive ruan performancën e shpejtë. Falë sistemit të tij të avancuar termik dhe efikasitetit të silikonit të Apple, MacBook Pro mund të mbajë nivele pro të performancës, kështu që ju mund të kryeni detyra intensive nga CPU dhe GPU për orë të tëra.

Retina display
Shiko foton edhe më qartë.

Me ekranin e shkëlqyer Retina, imazhet marrin një nivel të jashtëzakonshëm detajesh dhe realizmi. Teksti është i mprehtë dhe i qartë. Ndriçimi i ndritshëm LED jep të zeza të thella dhe të bardha të ndritshme. Ngjyra e gjerë P3 sjell gjelbërim dhe të kuq edhe më të gjallë sesa sRGB. Dhe MacBook Pro përmban True Tone

Ndriçim

500

nits shkëlqimi

P3 wide color

25%

më shumë ngjyra se sRGB

True Tone teknologji

Pamje që i përshtatet ambientit tuaj

Macbook Pro i ri zgjedhja juaj

Macbook Pro 13″ M2 (8-Core CPU and 10-Core GPU) 256GB Storage

 • Apple M2 chip with 8-core CPU, 10-core GPU, and 16-core Neural Engine
 • 8GB unified memory (Configurable to 24GB)
 • 256GB SSD storage (Configurable to 2TB)
 • 13-inch Retina display with True Tone
 • Magic Keyboard
 • Touch Bar and Touch ID
 • Force Touch trackpad
 • Two Thunderbolt / USB 4 ports

1,299.00 €

Macbook Pro 13″ M2 (8-Core CPU and 10-Core GPU) 512GB Storage

 • Apple M2 chip with 8-core CPU, 10-core GPU, and 16-core Neural Engine
 • 8GB unified memory (Configurable to 24GB)
 • 512GB SSD storage (Configurable to 2TB)
 • 13-inch Retina display with True Tone
 • Magic Keyboard
 • Touch Bar and Touch ID
 • Force Touch trackpad
 • Two Thunderbolt / USB 4 ports

1,629.00 €

Eksploro aksesorët për Macbook Pro.

Top