MacBook Pro

Kufijtë vlejnë për tjerët.

Prezantimi i gjeneratës së ardhshme të Apple silikon për profesionistët:

M2 Pro i shpejtë dhe M2 Max i jashtëzakonshëm — çipi më i fuqishëm dhe më efikas ndonjëherë në një laptop pro.

I fuqizuar me

Deri 12-core CPU

Deri 19-core GPU

Deri 32GB unified memory

200GB/s memory bandwidth

Deri 12-core CPU

Deri 38-core GPU

Deri 96GB unified memory

400GB/s memory bandwidth

M2 Pro

M2 Pro sjell fuqi për të ndërmarrë projekte edhe më kërkuese. CPU deri në 12 bërthama dhe Neural Engine i gjeneratës së re bëjnë që flukset profesionale të fluturojnë — nga renditja dhe redaktimi i mijëra imazheve deri te ekzekutimi i simulimeve të dinamikës së lëngjeve llogaritëse. Dhe GPU deri në 19 bërthama jep një rritje të madhe në performancën grafike si për punë ashtu edhe për lojë.

M2 Max

Çipi më i fuqishëm dhe më efikas ndonjëherë në një laptop profesionist, M2 Max është krijuar për të ndihmuar profesionistët të shtyjnë kufijtë e zgjuarsisë dhe kreativitetit të tyre. Me të njëjtin CPU me 12 bërthama të gjeneratës së ardhshme si M2 Pro, M2 Max ka dyfishin e brezit të memories, deri në tre herë më shumë memorie të unifikuar dhe deri në 38 bërthama GPU. Kështu që ju mund të jepni efekte, të bashkoni panorama masive dhe të dizajnoni gjeometri ekstreme 3D në një shkallë të paparë.

Mund ta bëjmë këtë përgjithmonës.

Modeli 16 inç ka jetëgjatësinë më të gjatë të baterisë ndonjëherë në një Mac. Dhe të dy modelet mbeten po aq të shpejta qoftë me bateri apo të lidhura me prizë. Ky efikasitet është magjia e silikonit të Apple. Pra, kudo që të godet frymëzimi ose sa herë që ju kërkon detyra, vraponi me të.

14” model

Deri

18

hrs

video playback

Deri

12

hrs

wireless web browsing

16” model

Deri

22

hrs

video playback

Deri

15

hrs

wireless web browsing

Ftohja aktive ruan performancën e shpejtë. Falë sistemit të tij të avancuar termik dhe efikasitet të silikonit të Apple, MacBook Pro mund të mbajë nivele pro të performancës, kështu që ju mund të kryeni detyra intensive nga CPU dhe GPU për orë të tëra.

Mendo ndryshe. MacBook Pro është ndërtuar mbi një arkitekturë ruajtëse të plotë flash, e krijuar për t’i bërë detyrat e përditshme të shpejta dhe të përgjegjshme. Për flukse pune kërkuese me skedarë të mëdhenj, konfigurimet deri në 8 TB ofrojnë edhe më shumë performancë.

Deri

18

SSD storage

Ekrani më i mirë ndonjëherë në një laptop.

Liquid Retina XDR. Gama ekstreme dinamike sjell pika të rafinuara spekulare, detaje të jashtëzakonshme në hije dhe ngjyra të gjalla, të vërteta. Çdo ekran është i kalibruar në fabrikë dhe përmban modalitete referimi pro për klasifikimin e ngjyrave HDR, fotografinë, dizajnin dhe prodhimin e printimit.

Pro Motion. Duke e bërë gjithçka, nga lëvizja në lojëra, super-fluide dhe reaguese, ProMotion rregullohet automatikisht për të përshtatur lëvizjen e përmbajtjes — me shpejtësi rifreskimi deri në 120 Hz. Redaktorët e videove mund të zgjedhin gjithashtu një shpejtësi fikse rifreskimi që përputhet saktësisht me pamjet e tyre.

Akoma më larg vështrimit juaj më i mprehtë.

Shikoni qartë kudo që bëni ose kryeni videotelefonata – pavarësisht nëse jeni duke u lidhur me miqtë dhe familjen nëpër zona kohore ose duke bashkëpunuar me kolegë në terren. Kamera 1080p përdor një hapje të gjerë për të lejuar më shumë dritë, e kombinuar me një sensor të madh imazhi për performancë më të mirë në dritë të ulët.

Macbook Pro i ri zgjedhja juaj

Eksploro aksesorët për Macbook Pro.

Top