I fuqizuar për të fuqishmit

Më i fuqishmi MacBook Pro i prodhuar ndonjëherë u shfaq. Me çipin flakërues M1 Pro ose M1 Max – i krijuar për profesionistë – ju përfitoni performancë dhe jetëgjatësi të mahnitshme të baterisë. Duke i shtuar kësaj një ekran mahnitës Liquid Retina XDR, kamerën dhe audion më të mirë ndonjëherë në një Mac laptop, dhe të gjitha portet e nevojshme, e shëndrron këtë Macbook Pro në bishë.

Pro në Max

Frikshëm shpejt.

Deri 10-core CPU

Deri 16-core GPU

Deri 32GB të unified memory

Deri 200GB/s memory bandwidth

Akoma më shpejt.

Deri 10-core CPU

Deri 32-core GPU

Deri 64GB të unified memory

Deri 400GB/s memory bandwidth

M1 Pro dhe M1 Max ngrisin arkitekturën mahnitëse M1 nënivele të reja – dhe për herë të parë sjellin një sistem të tërë në arkitekturën e vetëm një çipi (SoC) të instaluar ndonjëherë në një laptop. Kanë më shumë bërthama CPU, më shumë bërthama GPU dhe më shumë memorie të unifikuar sesa M1. Së bashku me neural engine të sofistikuar për machine learning dhe mediaengine me mbështetje për ProRes, M1 Pro dhe M1 Max ulejojnë profesionistëve të bëjnë gjëra që nuk mund t’i kishin bërë kurrë më parë.

Më shumë kyçje se kurrë

Transferoni fotografi dhe video me një lexues kartash SDXC.Lidhuni me televizorët ose ekranet me dalje HDMI. Dëgjoniduke përdorur një prizë kufjesh 3.5 mm që përshtatetautomatikisht për kufjet me rezistencë të lartë. Lidhuni mepajisje periferike ose ekrane me shpejtësi të lartë me tre porteThunderbolt 4. Karikim i shpejtë duke përdorur portënMagSafe 3.

Kënaqni sytë tuaj me XDR

Liquid Retina XDR. Ekrani më i mirë ndonjëherë në njëlaptop përmban Gama Dynamic Extreme dhe njëraport kontrasti prej 1,000,000:1. Përmbajtja HDR vjennë jetë në fotografi, video apo lojë me pikat kryesore tërafinuara, detaje të jashtëzakonshme në hije dhengjyra të gjalla, të vërteta. Çdo ekran është i kalibruarnga fabrika dhe përmban pro reference mode për HDRcolor grading, fotografi, dizajn dhe shtyp.
ProMotion vjen në Mac për herë të parë, duke bërë gjithçka të rjedhshme që nga shfletimi i faqeve në internet deri tek super lojërat – duke zvogëluar konsumin e energjisë. Me refresh rate deri në 120Hz,teknologjia adaptive përshtatet automatikisht për të përputhur çdo lëvizje të përmbajtjes. Montazhuesit evideove ProMotion gjithashtu mund të zgjedhin normën fikse të refreshit që përputhet saktësisht me pamjet e tyre.
Performanca e furishme me përmirësuesin e jetëgjatësisë sëbaterisë – kjo efciencë është magjia e Apple silikon. Një karrikim i vetëm ju lejon të përpiloni deri në katër herë më shumë kod në Xcode ose të editoni imazhe deri në dy herë më shumë në Lightroom Classic. Dhe ndryshe nga laptopët tjerë, MacBook Pro jep të njëjtën performancë të mahnitshme pavarësisht nëse është i kyçur në rrymë apo jo.
14” model
16” model
Deri në

17orë

video playback21

 

Deri në

11orë

wireless web browsing

Deri në

21orë

video playback

Deri në

14orë

wireless web browsing

Pjesa me e lezetshme. Sistemet e avancuara termike lëvizin 50 përqind më shumë ajër, edhe me shpejtësi më të ulët të ftohësit. Dhe falë efciencës së Apple silikon, ftohësit nuk ndizen kurrë për shumë detyra që bëni çdo ditë.

I shpejtë. I gjerë. I Shfrytëzoni shpejtësinë interesantetë leximit nga SSD deri në 8TB-deri në 7.4 GB/s osedyfish nga gjenerata e mëparshme, kështu që mundtë hapni video 8K në çast ose të ruani qindra mijërafotografi RAW menjëherë.

Macbook Pro i ri zgjedhja juaj

Eksploro aksesorët për Macbook Pro.

Top