MacBook Pro

Tërësisht Pro.

M1 Çipi jep MacBook Pro-së 13” fuqi dhe shpejtësi përtej ç’ke imagjinuar deri më tani. CPU me përformancë deri në 2.8x më të shpejtë. GPU deri në 5x më shpejtë. Dhe Neural Engine deri në 11x më shpejtë. Si dhe qëndrueshmëria e baterisë zgjat deri në 20 orë — më e gjatë nga çdo Mac ndonjëherë.

null

I stërfuqizuar nga M1

null

Një çip i vogël. Solli ndryshimin e madh.

M1 Çipi është çip i parë nga Apple për Mac kompjuterë. I mbushur me 16 miliard tranzistorë, M1 SoC integron CPU, GPU, Neural Engine, I/O dhe shumë më shumë në një çip të vetëm. Me një përformancë të pabesueshme, teknologji të personalizuar dhe bateri efikas, M1 nuk është vetëm një hap tjetër për Mac — është tjetër nivel tërësisht.

CPU

8-core CPU

Një çip i paparë.

M1 Çipi e bën MacBook Pro jashtëzakonisht të shpejtë dhe të fuqishëm. CPU-ja e tij me 8 bërthama përpunon punë të stërngarkuara, pa u ngarkuar shumë dhe deri në 2.8x performancë më të shpejtë të procesimit sesa gjenerata e mëparshme — të gjitha me efikasitet të pabesueshëm të energjisë.

macOS Big Sur

Fuqia e macOS Big Sur në M1.

I zhvilluar për t’treguar potencialin e çipit M1, macOS Big Sur transformon Mac-un si asnjëherë mëparë. Përditësime të avancuara të aplikacioneve. Një dizajn tërësisht i ri dhe i bukur. Përmbanë karakteristika të reja në lidhje me privatësinë dhe sigurinë e kompjuterit, të nivelit më të lartë. Është sistemi më i fuqishëm operativ i krijuar nga Apple deri më tani.

Shpejtësia e duhur

M1 Çipi së bashku me macOS Big Sur e bëjnë sistemin operativ më të mprehtë. Mac Mini aktivizohet pothuajse menjëherë nga gjumi. Punët e përditshme si shfletimi i fotove dhe browsimi i Safarit janë më të shpejta. Dhe aplikacionet e tua që ngarkojnë procesorin dhe baterinë shumë, punojnë shpejtë si në asnjë Mac më parë.

Fuqi e madhe.

Aktivizohet shpejtë.

Koleksioni më i madh i aplikacioneve, ndonjëherë

Ekzekutoni aplikacione të fuqishme të krijuara për M1. Të gjitha aplikacionet tuaja ekzistuese funksionojnë falë Rosetta 2. Dhe për herë të parë, mund të përdorni aplikacionet tuaja të preferuara nga iPhone dhe iPad direkt në macOS Big Sur. Së bashku do të keni qasje në koleksionin më të madh të aplikacioneve ndonjëherë në Mac.

Retina display

Për një ekran fantastik.

Me Retina Display, imazhet marrin një nivel të pabesueshëm të detajeve. Teksti është më i mprehtë dhe i qartë. Ndriçimi me LED thekson të bardhën dhe të zezën më shumë. Gama e gjerë e ngjyrave P3 gjallërojnë ngjyrat të ndryshme më shumë se sRGB. Si dhe True Tone mundëson temperatura e ngjyrave të ekranit juaj të përputhet me temperaturën e ngjyrës së dritës përreth jush — për një përvojë më të natyrshme të shikimit.

Ndriçimi

backlight__88xvy48exo2u_large_2x

500

nits

Ngjyrat P3

colors__cc3gcwoz8eya_large_2x

25%

më shumë ngjyra

True Tone technology

truetone_icon__wczm34t3qrmy_large_2x
për një përvojë më të natyrshme të shikimit

Macbook Pro i ri zgjedhja juaj

13`` Macbook Pro

Apple M1 Chip with 8-Core CPU and 8-Core GPU 256GB Storage

Apple M1 chip with 8-core CPU, 8-core GPU, and 16-core Neural Engine
8GB unified memory
256GB SSD storage
13-inch Retina display with True Tone
Magic Keyboard
Touch Bar and Touch ID
Force Touch trackpad
Two Thunderbolt / USB 4 ports

1289€

Apple M1 Chip with 8-Core CPU and 8-Core GPU 512GB Storage

Apple M1 chip with 8-core CPU, 8-core GPU, and 16-core Neural Engine
8GB unified memory
512GB SSD storage
13-inch Retina display with True Tone
Magic Keyboard
Touch Bar and Touch ID
Force Touch trackpad
Two Thunderbolt / USB 4 ports

1499€

2.0GHz Quad-Core Processor with Turbo Boost up to 3.8GHz 512GB Storage Touch Bar and Touch ID

2.0GHz quad-core 10th-generation Intel Core i5 processor
Turbo Boost up to 3.8GHz
Intel Iris Plus Graphics
16GB 3733MHz LPDDR4X memory
512GB SSD storage
Four Thunderbolt 3 ports
13-inch Retina display with True Tone
Magic Keyboard
Touch Bar and Touch ID

2129€

2.0GHz Quad-Core Processor with Turbo Boost up to 3.8GHz 1TB Storage Touch Bar and Touch ID

2.0GHz quad-core 10th-generation Intel Core i5 processor
Turbo Boost up to 3.8GHz
Intel Iris Plus Graphics
16GB 3733MHz LPDDR4X memory
1TB SSD storage
Four Thunderbolt 3 ports
13-inch Retina display with True Tone
Magic Keyboard
Touch Bar and Touch ID

2379€

16`` Macbook Pro

2.6GHz 6-Core Processor
512GB Storage
AMD Radeon Pro 5300M

2.6GHz 6-core 9th-generation Intel Core i7 processor
Turbo Boost up to 4.5GHz
AMD Radeon Pro 5300M with 4GB of GDDR6 memory
16GB 2666MHz DDR4 memory
512GB SSD storage
16-inch Retina display with True Tone
Touch Bar and Touch ID
Four Thunderbolt 3 ports

2699€

2.3GHz 8-Core Processor
1TB Storage
AMD Radeon Pro 5500M

2.3GHz 8-core 9th-generation Intel Core i9 processor
Turbo Boost up to 4.8GHz
AMD Radeon Pro 5500M with 4GB of GDDR6 memory
16GB 2666MHz DDR4 memory
1TB SSD storage
16-inch Retina display with True Tone
Touch Bar and Touch ID
Four Thunderbolt 3 ports

3199€

13-Inch

13`` Macbook Pro

Apple M1 Chip with 8-Core CPU and 8-Core GPU 256GB Storage

Apple M1 chip with 8-core CPU, 8-core GPU, and 16-core Neural Engine
8GB unified memory
256GB SSD storage
13-inch Retina display with True Tone
Magic Keyboard
Touch Bar and Touch ID
Force Touch trackpad
Two Thunderbolt / USB 4 ports

1289€

Apple M1 Chip with 8-Core CPU and 8-Core GPU 512GB Storage

Apple M1 chip with 8-core CPU, 8-core GPU, and 16-core Neural Engine
8GB unified memory
512GB SSD storage
13-inch Retina display with True Tone
Magic Keyboard
Touch Bar and Touch ID
Force Touch trackpad
Two Thunderbolt / USB 4 ports

1499€

2.0GHz Quad-Core Processor with Turbo Boost up to 3.8GHz 512GB Storage Touch Bar and Touch ID

2.0GHz quad-core 10th-generation Intel Core i5 processor
Turbo Boost up to 3.8GHz
Intel Iris Plus Graphics
16GB 3733MHz LPDDR4X memory
512GB SSD storage
Four Thunderbolt 3 ports
13-inch Retina display with True Tone
Magic Keyboard
Touch Bar and Touch ID

2129€

2.0GHz Quad-Core Processor with Turbo Boost up to 3.8GHz 1TB Storage Touch Bar and Touch ID

2.0GHz quad-core 10th-generation Intel Core i5 processor
Turbo Boost up to 3.8GHz
Intel Iris Plus Graphics
16GB 3733MHz LPDDR4X memory
1TB SSD storage
Four Thunderbolt 3 ports
13-inch Retina display with True Tone
Magic Keyboard
Touch Bar and Touch ID

2379€

16-Inch

16`` Macbook Pro

2.6GHz 6-Core Processor
512GB Storage
AMD Radeon Pro 5300M

2.6GHz 6-core 9th-generation Intel Core i7 processor
Turbo Boost up to 4.5GHz
AMD Radeon Pro 5300M with 4GB of GDDR6 memory
16GB 2666MHz DDR4 memory
512GB SSD storage
16-inch Retina display with True Tone
Touch Bar and Touch ID
Four Thunderbolt 3 ports

2699€

2.3GHz 8-Core Processor
1TB Storage
AMD Radeon Pro 5500M

2.3GHz 8-core 9th-generation Intel Core i9 processor
Turbo Boost up to 4.8GHz
AMD Radeon Pro 5500M with 4GB of GDDR6 memory
16GB 2666MHz DDR4 memory
1TB SSD storage
16-inch Retina display with True Tone
Touch Bar and Touch ID
Four Thunderbolt 3 ports

3199€

Eksploro aksesorët për Macbook Pro.

Blej Tani